Outdoor FLX

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Outdoor FLX har samme innhold som når klassen holdes innendørs. Oppmøte på senter. Husk å ta på klær etter vær. Har du stive muskler og vonde skuldre? Kanskje du sitter veldig mye på jobben? I FLX arbeider du gjennom hele kroppen for å myke opp muskler og ledd. Økten bygger på funksjonell bevegelighetstrening som gir deg bedre kroppskontroll og fungerer godt som tillegg til andre treningsformer. For denne timen må egen yogamatte medbringes.

Med FLX får du hjelp til å komme til på vanlige problemområder som baksiden av lårene, øvre rygg, hofter og sete. Du blir mer bevegelig og forebygger smerter som kan oppstå av å være stiv og stillesittende i lengre periode. FLX er et godt utfyllende element til andre treningsformer og siden økten hjelper deg å bli mer bevegelig og gir deg bedre kroppskontroll, spiller det ingen rolle hvor smidig du er i utgangspunktet.  

Relatert trening

Yoga for Athletes

Yoga for Athletes passer perfekt for deg som ønsker å trene yoga ved siden av annen idrett. Timen hjelper deg til økt kroppsbevissthet, bedre mobilitet og større fleksibilitet, noe som vil være en fordel også i andre typer trening. Timen er en introduksjon til yoga og du vil bli trygt instruert inn i enkle yogastillinger. Dette er en klasse som passer godt for nybegynnere og for deg som er aktiv i en annen idrett. På yogatimer må du bruke egen yogamatte. Du får kjøpt yogamatte hos oss på SATS.

Kompletterande trening

Body for Life

Body for Life er den perfekte timen for deg som ønsker en skånsom kondisjonstime uten hopp eller løp, men samtidig vil ha en morsom og effektiv time. Selv om vi beveger oss i takt med musikken, er trinnene enkle og koreografien lett å følge. Dessuten trener vi også kjernemuskulaturen på slutten av timen. Bli med!

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter!