Outdoor FLX

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Outdoor FLX har samme innhold som når klassen holdes innendørs. Oppmøte på senter. Husk å ta på klær etter vær. Har du stive muskler og vonde skuldre? Kanskje du sitter veldig mye på jobben? I FLX arbeider du gjennom hele kroppen for å myke opp muskler og ledd. Økten bygger på funksjonell bevegelighetstrening som gir deg bedre kroppskontroll og fungerer godt som tillegg til andre treningsformer.

Med FLX får du hjelp til å komme til på vanlige problemområder som baksiden av lårene, øvre rygg, hofter og sete. Du blir mer bevegelig og forebygger smerter som kan oppstå av å være stiv og stillesittende i lengre periode. FLX er et godt utfyllende element til andre treningsformer og siden økten hjelper deg å bli mer bevegelig og gir deg bedre kroppskontroll, spiller det ingen rolle hvor smidig du er i utgangspunktet.  

Relatert trening

Yoga for Athletes

Tren yoga som en atlet. Få bedre løpestil, kom dypere ned i knebøy og bli sterkere og smidigere. Spesielt utviklet for deg som anser deg selv som for stiv for yoga.

Kompletterande trening

Body for Life

Kroppen skal vare livet ut, derfor skapte vi Body for Life, en lavterskel klasse der du får trent hele kroppen på en morsom, effektiv og skånsom måte. Klassen passer perfekt for deg som nettopp har begynt å trene, eller ønsker en treningsøkt med noe lavere intensitet. Klassen inneholder ikke bruk av utstyr og uten løping og hopping.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter trening