Outdoor Running Start

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Kom i form og finslip løpesteget med våre dyktige løpetrenere. Outdoor Running Start er for deg som ønsker å komme i gang med løpetreningen. Våre løpetrenere er med hele veien og passer på at ingen blir hengende etter. Økten bygger på effektiv intervalltrening som tilpasses avhengig av hvilket nivå man er på, og formen man er i.

Treningsopplegget bygger på enkle og effektive kondisjonsintervaller som varieres fra gang til gang, og instruktørene våre pusher deg alltid til å ta i det lille ekstra på hver treningsøkt.

Du møter ganske enkelt opp ved senteret, og jogger sammen med gruppen og løpetreneren til et grøntområde i nærheten. Dette utgjør oppvarmingen på ca. 10 min. Hovedøkten varer i ca. 25 min, der du kan tilpasse intensiteten i intervallene etter eget nivå. Etterpå jogger dere sammen tilbake til senteret.

Relatert trening

Outdoor Running

På våre Outdoor Running timer får du tips og hjelp til god løpeteknikk samtidig som du får en morsom og effektiv intervalløkt. V tilpasser timen slik at den passer alle, uansett erfaring og form. Timen holdes uansett vær, så kle deg etter været.

Kompletterende trening

Yoga for Athletes

Yoga for Athletes passer perfekt for deg som ønsker å trene yoga ved siden av annen idrett. Timen hjelper deg til økt kroppsbevissthet, bedre mobilitet og større fleksibilitet, noe som vil være en fordel også i andre typer trening. Timen er en introduksjon til yoga og du vil bli trygt instruert inn i enkle yogastillinger. Dette er en klasse som passer godt for nybegynnere og for deg som er aktiv i en annen idrett. For å delta på timen må du ha med deg egen yogamatte. Vi selger yogamatter på senteret.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter!