Outdoor Running Start

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Kom i form og finslip løpesteget med våre dyktige løpetrenere. Outdoor Running Start er for deg som ønsker å komme i gang med løpetreningen. Våre løpetrenere er med hele veien og passer på at ingen blir hengende etter. Økten bygger på effektiv intervalltrening som tilpasses avhengig av hvilket nivå man er på, og formen man er i.

Treningsopplegget bygger på enkle og effektive kondisjonsintervaller som varieres fra gang til gang, og instruktørene våre pusher deg alltid til å ta i det lille ekstra på hver treningsøkt.

Du møter ganske enkelt opp ved senteret, og jogger sammen med gruppen og løpetreneren til et grøntområde i nærheten. Dette utgjør oppvarmingen på ca. 10 min. Hovedøkten varer i ca. 25 min, der du kan tilpasse intensiteten i intervallene etter eget nivå. Etterpå jogger dere sammen tilbake til senteret.

Relatert trening

Outdoor Running

Kom i form og finslip løpsformen med våre dyktige løpetrenere. Outdoor Running er for deg som har trent løping en stund og ønsker å finslipe løpeteknikken. Våre løpetrenere er med hele veien og passer på at ingen blir hengende etter. Økten bygger på effektiv intervalltrening som tilpasses avhengig av hvilket nivå man er på, og formen man er i.

Kompletterende trening

Yoga for Athletes

Tren yoga som en atlet. Få bedre løpestil, kom dypere ned i knebøy og bli sterkere og smidigere. Spesielt utviklet for deg som anser deg selv som for stiv for yoga.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter trening