Outdoor Strong Mama

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Outdoor Strong Mama har samme innhold som når klassen holdes innendørs. Oppmøte på senter. Husk å ta på klær etter vær. Vil du ha en sterk kropp under svangerskapet eller bygge deg opp igjen etter fødselen? Strong Mama retter seg mot kvinner både under og etter svangerskap. Her ligger barna trygt i midten av salen og er med under hele økten.

Styrk kroppen etter fødselen med effektive øvelser som du utfører etter egne evner og i ditt eget tempo. Strong Mama er utviklet i et Crosstraining-format der deltakerne arbeider seg fra stasjon til stasjon med ulike øvelser. Barna ligger trygt i midten av salen samtidig som mødrene trener hardt og har full oversikt over det som skjer.  

Les mer om trening etter fødsel

Relatert trening

Crosstraining

Klar for en skikkelig utfordring? Crosstraining er stasjonsbasert trening med utfordrende og tøffe øvelser. Øktene er ulike fra gang til gang, siden instruktørene selv kan velge øvelser til hver økt.

Kompletterende trening

Hatha Yoga

I en Hatha Yoga klasse så vil du gjøre yogastillinger og pusteteknikker i et moderat tempo. Stillingene blir holdt noe lengre enn i andre dynamiske yogastiler. Dette er en yogaform gir deg tid og rom til å kjenne etter og å bli godt kjent med yogastillingene.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter trening