Outdoor Vinyasa Flow

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Outdoor Vinyasa Flow Yoga har samme innhold som når klassen holdes innendørs. Oppmøte på senter. Husk å ta på klær etter vær. Vinyasa Flow Yoga er en morsom og krevende yoga klasse. Du beveger deg i takt med pusten og inn i stillingene som din sertifiserte yogalærer guider deg. En klasse som gjør deg mer fleksible og sterkere i hele kroppen.

Vinyasa Flow Yoga er en flytende, dynamisk og morsom yoga form. I Yinyasa Flow Yoga så synkroniserer du bevegelser og pust for å finne balanse I Kropp og sjel. Denne klassen gir en velbalansert sekvens med yoga stillinger og overganger, i et jevnt rytmisk tempo. Alle timene undervises av sertifiserte Yinyasa Yoga lærere. Denne timen har en gradvis progresjon som systematisk vil ta deg fra den ene stillingen til den andre, og bygger ofte opp til en mer krevende peak-pose.
Krishnamacharya, en av de tradisjonelle yoga guruene fra India, er en av de som blir sett på som arkitekten bak Vinyasa- systemet. I sin bok «yoga Makaranda» skriver han om viktigheten av Vinyasaer og den flytende bevegelsen gjennom yogapraksisen. En av hans elever, grunnleggeren av Ashtanga Vinyasa Yoga, gjorde at dette fokuset ble en stor inspirasjon for mange yogautøvere og yoga lærere verden rundt. Forskjellen mellom disse to yogaformene er at i en Vinyasa Flow Yoga klasse, så bygger instruktøren opp forskjellige sekvenser fra time til time. I Ashtanga Vinyasa Yoga er rekkefølge og stillingene alltid de samme.

Det er i dag en stor variasjon av stiler også innenfor Vinyasa Flow Yoga. Det som er felles for timene, er at timene sjeldent er like. Det er derfor en fin utfordring og mulighet for deg å holde deg fokusert og være tilstede gjennom timen. Noe som vil gjøre at du fokuserer på instruksene fra dine yoga lærer. Disse klassene vil gjøre deg sterkere og mer fleksibel.

Relatert trening

Yoga Flow

Book en yogatime som gir deg en god, krevende og trygg introduksjon til dynamisk yoga. Timen gir deg en god trenings-økt med musikk, mye bevegelse i takt med pusten og du blir utfordret av sertifiserte og erfarne yogainstruktører.

Utfyllende trening

Hot Yoga Release

En yogatime for deg som vil ha en deilig og rolig time i Hot salen. Du vil kjenne på den gode pusten, komme dypt inn i strekker og virkelig få slappet av i hele kroppen. Husk! Du må ta med deg din egen yogamatte på timen.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter trening