Outdoor Yin Release

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Outdoor Yin Release har samme innhold som når klassen holdes innendørs. Oppmøte ved senter. Husk å ta på klær etter vær. En rolig yogatime i stille omgivelser hvor du vil trene fleksibilitet og finne ro i kropp og sinn. Du får mulighet for hvile og avspenning av muskler, bindevev, nervesystemet og dine tanker. På yogatimer må du bruke egen yogamatte. Du får kjøpt yogamatte hos oss på SATS.

I en Yin Release-time vil du bli guidet inn i stillinger og pust, for å finne ro i kropp og sjel. Timen er basert på Yin Yoga prinsipper. Det er en svært rolig yogaform, med stillinger som blir holdt i 2-5 minutter. Denne formen for yoga er et sterkt verktøy for å finne balanse både fysisk og mentalt. Timen kan for noen tidvis være krevende mentalt i all sin ro og stillhet.

I en hverdag med mange aktiviteter, inntrykk og fysisk trening, så vet vi at hvile og restitusjon er viktig. For å gi deg en mulighet for hvile og avspenning av muskler, bindevev, nervesystem og tanker, har vi laget Yin Release. Yoga stillingene er rolige, men samtidig dyptvirkende for kroppen. Stillingene, pusten og mindfullness gir deg en god arena for hvile og for tilstedeværelse i deg selv.

Yin Yoga ble for alvor oppdaget på åttitallet. Lærer som Paul Grilley, Denise Kaufman, Sarah Powers, Paulie Zink og Bernie Clark var alle foregangspersoner innenfor denne yoga formen. Særlig da Paul Grilley startet å gjøre rene Yin Yoga timer ble dette en yogaform som spredte seg raskt i yoga miljøet.

Alle kan gjøre Yin Release. Klassen er rolig med varsomme strekker og det trengs ingen forkunnskaper i yoga eller koordinasjon. Intensiteten i strekkene er det opptil deg å bestemme fra time til time. I denne klassen vil sertifiserte Yin Release instruktører trygt og rolig guide deg fra stilling til stilling, pust for pust.

Relatert trening

Yin Yoga

En rolig og stille yoga time som gir deg fleksibilitet og ro i kropp og sinn. Du vil få et verktøy som gir mulighet for hvile og avspenning for muskler, bindevev, nervesystemet og dine tanker. På yogatimer må du bruke egen yogamatte. Du får kjøpt yogamatte hos oss på SATS.

Kompletterende trening

Yoga Flow

Yoga Flow er en deilig dynamisk yogatime hvor du får brukt hele kroppen. I denne timen gjør vi grunnleggende yogaøvelser i takt med pusten, hvor vi introduserer enkle stillinger med stor variasjon. Instruktøren tilpasser stillingene til alle nivåer, slik at du kan velge hvilket nivå og hvilken variant av stillingen du vil gjøre. Når du har trent Yoga Flow over tid, vil du få til stadig mer og kunne gå dypere inn i stillingene. På yogatimer må du bruke egen yogamatte. Du får kjøpt yogamatte hos oss på SATS.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter!