Outdoor Yoga for Athletes

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Outdoor Yoga for Athletes har samme innhold som når klassen holdes innendørs. Oppmøte ved senter. Husk å ta på klær etter vær. Tren yoga som en atlet. Få bedre løpestil, kom dypere ned i knebøy og bli sterkere og smidigere. Spesielt utviklet for deg som anser deg selv som for stiv for yoga. På yogatimer må du bruke egen yogamatte. Du får kjøpt yogamatte hos oss på SATS.

Tidlig på åttitallet dukket begrepet Power Yoga opp i USA. Beryl Bender Birch, en amerikansk yogalærer, underviste løpere og idrettsutøvere og brukte ord som Yoga for Athletes, stretching for athletes og Power Yoga.

Beryl var blant annet elev av Patthabi Jois, Asthanga Vinyasa Yoga sin grunnlegger, og hadde på dette tidspunktet praktiserte med han i en lengre periode. I tråd med denne yoga-tradisjonen, og for å bringe yoga til våre medlemmer, utarbeidet vi for noen år siden Yoga For Athletes. En yogaform som gir deg økt fleksibilitet og smidighet, og komplementerer annen trening med styrke og mobilitet. Noe som gjør deg bedre i løping, styrketreningen og din daglige trening.

Da Beryl startet å undervise yoga til atleter, så erfarte hun at idrettsutøvere var såpass stive, at stillingene måtte modifiseres og justerer mye. På denne tiden var det ikke så vanlig med yoga, og hun ønsket derfor å gjøre det mer tilgjengelig for alle. Hun startet derfor å bruke navnet Power Yoga, noe som ble svært populært blant treningsglade atleter i Amerika. Hun har også skrevet boken Power Yoga, som i 1999, ble en bestselger i USA.

Relatert trening

Yoga Flow

Yoga Flow er en deilig dynamisk yogatime hvor du får brukt hele kroppen. I denne timen gjør vi grunnleggende yogaøvelser i takt med pusten, hvor vi introduserer enkle stillinger med stor variasjon. Instruktøren tilpasser stillingene til alle nivåer, slik at du kan velge hvilket nivå og hvilken variant av stillingen du vil gjøre. Når du har trent Yoga Flow over tid, vil du få til stadig mer og kunne gå dypere inn i stillingene. På yogatimer må du bruke egen yogamatte. Du får kjøpt yogamatte hos oss på SATS.

Kompletterende trening

Cardio Energy

Cardio Energy er den ultimate kondisjonstimen! Selv om vi beveger oss i takt med musikken, er trinnene enkle og koreografien lett å følge. Musikken og instruktøren vil inspirere deg til å gi alt! Timen inneholder hopp og løp, men som deltager kan du selv velge å modifisere trinnene slik at du får mest mulig utbytte og glede av timen.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter!