Pilates Ball

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Pilates Ball er en svært funksjonell treningsform der hele kroppen trenes ved hjelp av den klassiske treningsformen pilates og en gymball. For å delta på timen må du ha med deg egen yogamatte. Vi selger yogamatter på senteret.

Akkurat som navnet tilsier er Pilates Ball en treningsform som er utviklet på grunnlag av yogaformen pilates og en gymball.

I denne økten trenes hele kroppen, selv om det fokuseres spesielt på kjernemuskulaturen. Ballen brukes også til å gjøre enkelte øvelser tyngre og mer utfordrende. Øvelsene bygges opp suksessivt for å kunne passe til både nybegynnere og dem som er skikkelig godt trent.

Relatert trening

Pilates

I Pilates trener man opp styrke og bevegelighet med fokus på konsentrasjon, balanse, pust og avspenning. Pilates består av presise bevegelser for bestemte kroppsdeler og avslutter med avspenning.

Kompletterende trening

Body for Life

Body for Life er den perfekte timen for deg som ønsker en morsom og effektiv, men samtidig skånsom kondisjonstime uten hopp eller løp. Selv om vi beveger oss i takt med musikken, er trinnene enkle om koreografien lett å følge.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem