Pure Strength

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Dette er en tøff og utfordrende styrketrening for hele kroppen. Tyngre vekter, få repetisjoner og effektive serier med øvelser vil gjøre deg sterkere både i store muskelgrupper og i kjernemuskulaturen. Pure Strength er perfekt for deg som ønsker å bli sterkere, trener litt styrke fra før og er klar for en utfordring!

Pure Strength er ren styrketrening hvor effekten er en sterkere kropp, mer muskler og høyere forbrenning. Timen er enten på 30 eller 45 minutter hvorav du alltid starter med en kort oppvarming bestående av dynamiske øvelser for å forberede kroppen. Deretter møter du en hoveddel med styrkeøvelser for store muskelgrupper og kjernemuskulatur.

Gjennomføring

Du jobber i såkalte triset hvor 3 øvelser er satt sammen i en serie og hver serie utføres 3 ganger. Du trener på din egen plass i salen og utstyr som forekommer i denne timen, er tyngre manualer, vektstang og stepkasse.

Hvem passer timen for?

Pure Strength passer for deg som ønsker å bli sterkere og er klar for en utfordring. Om du allerede går på andre styrketimer på SATS eller trener styrketrening i studio, er dette et bra valg for deg.

Timen holdes I gruppetreningssal
Varighet 30min / 45min
Utstyr Håndkle og drikkeflaske

Relatert trening

Prformance™ Strength

Få full uttelling på styrke og muskelvekst med tunge vekter under tett oppfølging av erfarne personlige trenere. Vi fokuserer på de klassiske grunnøvelsene som knebøy, markløft og ulike push og pull øvelser. Timen foregår i et dedikert Prformance™ område på senteret. For å få tilgang til Prformance™, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap. Vær vennlig å ta med eget håndklede.

Kompletterende trening

Cycling

Spinning - eller Cycling som vi gjerne kaller det - passer både for nybegynnere og veteraner siden kondisjonstreningen foregår på individuelt nivå. Økten varierer mellom sittende og stående posisjoner og mellom ulike typer for motstand.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem