Pure Strength

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Bli sterkere og bygg muskler! Dette er styrketrening med superset, tyngre vekter og få repetisjoner. Klassen passer for deg som trener styrketrening i studio, går på andre styrkeklasser og for deg som ønsker en utfordring.

Pure Strength er en klasse der vi maksimerer muskelstyrke med tyngre vekter og få repetisjoner i sal. Effekten av tyngre styrketrening er bedret kroppssammensetning i form av mer muskulatur og økt forbrenning. En sterk kropp kan bedre forutsetningene for å unngå skader og la deg gjøre de aktivitetene du ønsker i hverdagen.

Bakgrunnen for at vi utviklet Pure Strength er trendene som viser at tyngre styrketrening er mer populært enn noen gang og kan gjøres av alle uansett alder og kjønn, sier Tonje Kristenstuen, Nordic Concept Manager i SATS.

Pure Strength er for deg som trener styrketrening i studio, går på andre styrkeklasser og for deg som ønsker en utfordring. La våre dyktige instruktører utfordre deg til den ultimate styrketreningen.  Ingen kardio, kun ren styrke.

Relatert trening

Prformance™ Strength

Press styrken til det maksimale. Øvelsene i Prformance™ Strength hjelper deg å bli så sterk som mulig. Prformance™ er et konsept som er utviklet av SATS, og finnes på utvalgte sentre. Alle Prformance-økter holdes ute på treningssenterets fellesarealer. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

Kompletterende trening

Cardio Energy

Cardio Pulse og Energy har slått seg sammen og blitt til Cardio Energy. Dette er den ultimate kondisjonsøkten! Uansett om du velger en 30-, 45-, eller 60 minutters klasse, er du garantert en morsom og fartsfylt treningsøkt, full av energi, pumpende musikk og svette utfordringer.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter trening