Rock the Bike

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Rock the Bike er den ultimate treningsopplevelsen! Forestill deg at du og vennene dine er på nattklubb. Musikken pumper ut av høyttalerne. Det er strobelys, laser og røyk. Dere slår dere løs, danser og har det gøy - og alt dette skjer mens dere sykler. Velkommen til Rock the Bike!

Endelig – den store internasjonale trenden med rytmebasert koreografi på sykler blir nå presentert her I Norge av SATS. Rock the Bike blir tilgjengelig på utvalgte sentre der vi har oppgradert sykkelsalene med helt nye lys- og lasereffekter. Dette for å skape en ny og annen treningsopplevelse.

Klassen passer alle uansett form og tidligere treningserfaring. Klassen vil også inneholde bruk av vekter på syklene. Velkommen – det er bare å sette seg ned, slå seg løs og let us ENTERTRAIN You!  

Relatert trening

Love2Dance

Elsker du å danse? Nøkkelordet for denne gruppetimen er treningsglede og allsidighet - du får muligheten til å oppleve dansestiler fra mange ulike sjangre. Vi tilbyr treningsglede og effektiv trening side om side.

Kompletterende trening

FLX

Har du stive muskler og vonde skuldre? Kanskje du sitter veldig mye på jobben? I FLX arbeider du gjennom hele kroppen for å myke opp muskler og ledd. Økten bygger på funksjonell bevegelighetstrening som gir deg bedre kroppskontroll og fungerer godt som tillegg til andre treningsformer. For å delta på timen må du ha med deg egen yogamatte. Vi selger yogamatter på senteret.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem