Senior Yoga

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

En klasse bare for deg som er senior. Tren yoga på egne vilkår. Her trener du bevegelighet og balanse samtidig som du utvikler evnen til å lytte til kroppens signaler.

Yoga er perfekt trim for eldre mennesker. Det er skånsom og morsom trening som gir gode helsegevinster. Yoga for eldre trener både bevegelighet, styrke og balanse, noe som blir viktigere og viktigere jo eldre en blir..

I Senior Yoga hjelper en instruktør til med å skape en hyggelig og rolig stemning blant klassens deltakere, samtidig som ulike bevegelser og posisjoner utføres. Senior Yoga hjelper deg å utvikle evnen til å lytte innover, samtidig som du utvikler din egen bevegelighet, styrke og balanse.

Relatert trening

Hatha Yoga

I en Hatha Yoga klasse så vil du gjøre yogastillinger og pusteteknikker i et moderat tempo. Stillingene blir holdt noe lengre enn i andre dynamiske yogastiler. Dette er en yogaform gir deg tid og rom til å kjenne etter og å bli godt kjent med yogastillingene.

Kompletterende trening

Senior Circuit

En økt bare for deg som er senior. Her trener du styrke og kondisjon med funksjonelle og varierte øvelser i sirkeltreningsformat.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter trening