Shape Up

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Shape up er styrketimen som gjør deg sterkere og mer bevegelig. Vi trener grunnleggende styrke og fleksibilitetstrening for hele kroppen. Denne timen passer for alle – bli med!

Shape up gjør deg sterkere og mer bevegelig, noe som danner et godt utgangspunkt for god helse og andre typer av trening.

Gjennomføring

Timen inneholder oppvarming, en hoveddel og kort nedtrapping. Varigheten på de ulike delene styres av om timen er på 45 eller 60 minutter. Hoveddelen er satt sammen av øvelseskombinasjoner som inneholder både styrke og fleksibilitetsøvelser og er satt sammen i serier. Dette danner god flyt i timen. Du trener på din egen plass i salen og øvelsene gjennomføres ved bruk av egen kroppsvekt kombinert med utstyr som blant annet vektskiver og stepkasse.

Hvem passer timen for?

Shape Up passer for alle og instruktøren legger opp til at du selv styrer intensiteten i øvelsene.  

Timen holdes I gruppetreningssal
Varighet 45min / 60min
Utstyr Håndkle og drikkeflaske

Relatert trening

Strong & Flexible

I Strong & Flexible forbedrer du styrke, fleksibilitet og balanse i en og samme time. Både musikken og instruktøren vil inspirere deg til å yte ditt aller beste. Dette er klassen for deg som ønsker å kjenne på gleden av å være sterk og samtidig kunne bevege deg uten begrensninger. Du vil kun bruke egen kroppsvekt. Timen inneholder noe koreografi, men kan tilpasses alle. Opplev en deilig treningsøkt for hele kroppen på 30 eller 60 minutter.

Kompletterende trening

Cardio Energy

Cardio Energy er den ultimate kondisjonstimen! Selv om vi beveger oss i takt med musikken, er trinnene enkle og koreografien lett å følge. Musikken og instruktøren vil inspirere deg til å gi alt! Timen inneholder hopp og løp, men som deltager kan du selv velge å modifisere trinnene slik at du får mest mulig utbytte og glede av timen.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem