Strong & Flexible

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

I Strong & Flexible forbedrer du styrke, fleksibilitet og balanse i en og samme time. Både musikken og instruktøren vil inspirere deg til å yte ditt aller beste. Dette er klassen for deg som ønsker å kjenne på gleden av å være sterk og samtidig kunne bevege deg uten begrensninger. Du vil kun bruke egen kroppsvekt. Timen inneholder noe koreografi, men kan tilpasses alle. Vi er i varm sal så husk håndklede og drikkeflaske. Opplev en deilig treningsøkt for hele kroppen på 30 eller 60 minutter.

Gjennomføring

Strong & Flexible 60 minutter er delt inn i to deler. Hver av de to delene inneholder øvelser som utfordrer balanse, styrke og fleksibilitet. I 30 minutters timen gjør vi kun en av de to delene, men du får like fullt en fantastisk time der vi trener hele kroppen.

Selv om Strong & Flexible i hovedsak består av styrke, balanse og fleksibilitetsøvelser, er timen satt sammen på en måte som gjør at du også kommer til få opp pulsen og kjenne den deilige følelsen av å være skikkelig gjennomtrent.

Hvem passer timen for?

Strong & Flexible gjennomføres i takt med musikken og inneholder noe koreografi, men som deltager kan du alltid modifisere øvelsene og jobbe i eget tempo.  

Timen holdes I gruppetreningssal
Varighet 30min / 60min

RELATERT TRENING

Yoga for Athletes

Yoga for Athletes passer perfekt for deg som ønsker å trene yoga ved siden av annen idrett. Timen hjelper deg til økt kroppsbevissthet, bedre mobilitet og større fleksibilitet, noe som vil være en fordel også i andre typer trening. Timen er en introduksjon til yoga og du vil bli trygt instruert inn i enkle yogastillinger. Dette er en klasse som passer godt for nybegynnere og for deg som er aktiv i en annen idrett. For å delta på timen må du ha med deg egen yogamatte. Vi selger yogamatter på senteret.

KOMPLETTERENDE TRENING

Cardio Energy

Cardio Energy er den ultimate kondisjonstimen! Selv om vi beveger oss i takt med musikken, er trinnene enkle og koreografien lett å følge. Musikken og instruktøren vil inspirere deg til å gi alt! Timen inneholder hopp og løp, men som deltager kan du selv velge å modifisere trinnene slik at du får mest mulig utbytte og glede av timen.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Våre mest populære gruppetimer