Strong & Flexible

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Tren hele kroppen på 30 eller 60 minutter! Med kun egen kroppsvekt forbedrer du både styrke, fleksibilitet og balanse. Både musikken og instruktøren vil inspirere deg til å yte ditt aller beste. Dette er klassen for deg som ønsker å kjenne på gleden av å være sterk og samtidig kunne bevege deg uten begrensninger. Ingen koordinasjon, så denne klassen passer alle!

Kroppsvektstrening er betegnelsen for trening der man kan bruker sin egen kroppsvekt som belastning. Dette er en populær treningsform fordi den er enkel, funksjonell og lett å tilpasse - det vil si at du på en enkel og effektiv måte kan trene når som helst og hvor som helst.

I Strong & Flexible trener vi i hovedsak styrke og fleksibilitet, samtidig som du vil oppleve at hjertepumpa går og at du blir svett og gjennomtrent.

Klassen krever ikke bruk av utstyr og kan veldig gjerne gjøres barfot. Så ta på den komfortable klær, la skoene stå igjen hjemme og kjenn på den befriende følelsen av å bare bevege seg.  

RELATERT TRENING

Yoga for Athletes

Tren yoga som en atlet. Få bedre løpestil, kom dypere ned i knebøy og bli sterkere og smidigere. Spesielt utviklet for deg som anser deg selv som for stiv for yoga.

KOMPLETTERENDE TRENING

Cardio Energy

Cardio Pulse og Energy har slått seg sammen og blitt til Cardio Energy. Dette er den ultimate kondisjonsøkten! Uansett om du velger en 30-, 45-, eller 60 minutters klasse, er du garantert en morsom og fartsfylt treningsøkt, full av energi, pumpende musikk og svette utfordringer.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Våre mest populære gruppetimer