Strong & Flexible

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

I Strong & Flexible forbedrer du styrke, fleksibilitet og balanse i en og samme time. Både musikken og instruktøren vil inspirere deg til å yte ditt aller beste. Dette er klassen for deg som ønsker å kjenne på gleden av å være sterk og samtidig kunne bevege deg uten begrensninger. Du vil kun bruke egen kroppsvekt. Timen inneholder noe koreografi, men kan tilpasses alle. Opplev en deilig treningsøkt for hele kroppen på 30 eller 60 minutter.

Gjennomføring

Strong & Flexible 60 minutter er delt inn i to deler. Hver av de to delene inneholder øvelser som utfordrer balanse, styrke og fleksibilitet. I 30 minutters timen gjør vi kun en av de to delene, men du får like fullt en fantastisk time der vi trener hele kroppen.

Selv om Strong & Flexible i hovedsak består av styrke, balanse og fleksibilitetsøvelser, er timen satt sammen på en måte som gjør at du også kommer til få opp pulsen og kjenne den deilige følelsen av å være skikkelig gjennomtrent.

Hvem passer timen for?

Strong & Flexible gjennomføres i takt med musikken og inneholder noe koreografi, men som deltager kan du alltid modifisere øvelsene og jobbe i eget tempo.  

Timen holdes I gruppetreningssal
Varighet 30min / 60min

RELATERT TRENING

Yoga for Athletes

Yoga for Athletes passer perfekt for deg som ønsker å trene yoga ved siden av annen idrett. Timen hjelper deg til økt kroppsbevissthet, bedre mobilitet og større fleksibilitet, noe som vil være en fordel også i andre typer trening. Timen er en introduksjon til yoga og du vil bli trygt instruert inn i enkle yogastillinger. Dette er en klasse som passer godt for nybegynnere og for deg som er aktiv i en annen idrett. På yogatimer må du bruke egen yogamatte. Du får kjøpt yogamatte hos oss på SATS.

KOMPLETTERENDE TRENING

Cardio Energy

Cardio Energy er den ultimate kondisjonstimen! Selv om vi beveger oss i takt med musikken, er trinnene enkle og koreografien lett å følge. Musikken og instruktøren vil inspirere deg til å gi alt! Timen inneholder hopp og løp, men som deltager kan du selv velge å modifisere trinnene slik at du får mest mulig utbytte og glede av timen.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem