Workout of the Week + Strong & Flexible

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Her har vi satt sammen Workout of the Week og Strong & Flexible. Første del av timen er intervalltrening der vi både trenger kondisjon og styrke, andre del av timen jobber vi med styrke og fleksibilitet.

Workout of the Week: 

Workout of the Week er en 30 minutters høy intensitetstime der vi trener hele kroppen – både kondisjon og styrke. Hver mandag poster vi en ny workout i våre sosiale medier, web og app, og følgende uke blir den nøyaktige samme workouten kjørt som gruppetime på våre treningssentre i hele Norden. En ny uke betyr altså en ny workout og nye muligheter! Som deltager på Workout of the Week står du fritt til å modifisere øvelser slik som det passer deg best. Bli med! 

Strong & Flexible:

I Strong & Flexible forbedrer du styrke, fleksibilitet og balanse i en og samme time. Både musikken og instruktøren vil inspirere deg til å yte ditt aller beste. Dette er klassen for deg som ønsker å kjenne på gleden av å være sterk og samtidig kunne bevege deg uten begrensninger. Du vil kun bruke egen kroppsvekt. Timen inneholder noe koreografi, men kan tilpasses alle 

Timen holdes i gruppetreningssal
Utstyr step kasse, håndvekter, vektstang og matte
Varighet 60 minutter