Yoga Flow

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Yoga Flow er en deilig dynamisk yogatime hvor du får brukt hele kroppen. I denne timen gjør vi grunnleggende yogaøvelser i takt med pusten, hvor vi introduserer enkle stillinger med stor variasjon. Instruktøren tilpasser stillingene til alle nivåer, slik at du kan velge hvilket nivå og hvilken variant av stillingen du vil gjøre. Når du har trent Yoga Flow over tid, vil du få til stadig mer og kunne gå dypere inn i stillingene. På yogatimer må du bruke egen yogamatte. Du får kjøpt yogamatte hos oss på SATS.

Gjennomføring

Yoga Flow starter alltid med fokus på å finne pusten før vi starter med å varme opp med yoga solhilsener. Når vi gjør solhilsener varmes kroppen opp og blir klar for en serie av stående og sittende øvelser. I de stående øvelsene er det fokus på styrke og stabilitet, gjennom å bruke kjernemuskulatur og særlig bruk av ben og rygg. I de sittende øvelsene jobber vi med fleksibilitet og pust. I 45 og 60 minutters timer kan det være mindre fokus på de sittende øvelsene og en større del med stående stillinger. I denne timen gjør vi yogaøvelsene samtidig og i takt. Instruktøren står foran i rommet og viser øvelsene. Ved noen anledninger kan instruktøren også gå rundt i salen og gjøre justeringer når vi er i yogastillingene. Om det er noe du ikke ønsker, så sier du ifra til instruktøren. Alle Yoga Flow timer avsluttes med en liggende avspenning.

Yoga Flow er en time hvor vi har hentet inspirasjon fra det tradisjonelle Vinyasa Yoga systemet. Det betyr at det er bevegelse og flyt i overgangene mellom yogastillingene, synkronisert med pusten.

Vi har laget Yoga Flow som en gøy og krevende time, som er med på å gi deg et verktøy mot stress, øke styrke, konsentrasjon og mentalt fokus.

Hvem passer timen for?

Dette er en yogatime både for deg som har erfaring med dynamisk yoga, og for deg som er nybegynner. Yoga Flow passer for alle som ønsker en time med mye bevegelse og trygge, tydelige instruksjoner fra yogainstruktøren. 

Timen holdes I gruppetreningssal
Varighet 60min / 75min / 90min
Utstyr Yogamatte

Relatert trening

Ashtanga Yoga

Ashtanga Yoga er en dynamisk yogaform hvor du trener i ulike yogastillinger. Timen vil gi deg økt styrke, utholdenhet og fleksibilitet i kroppen. På yogatimer må du bruke egen yogamatte. Du får kjøpt yogamatte hos oss på SATS.

Kompletterende trening

Yin Release

Yin Release er en svært rolig yogatime og passer for deg som ønsker fokus på mindfullness og pust eller for deg som er ny til yoga. I denne timen vil du bli ledet inn i yin-stillinger slik at du kan finne ro i kropp og sjel. Yin Release er bygget opp basert på Yin Yoga-prinsipper med stillinger som vi holder i 2-5 minutter. Dette er en time hvor vi introduserer de grunnleggende yin-stillingene med variasjon og tilpasning til alle nivåer. For å delta på timen må du ha med deg egen yogamatte. Vi selger yogamatter på senteret.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem