Spørsmål og svar

Her er noen av de vanligste spørsmålene vi får rundt online coaching.

Finner du ikke svar på det du lurer på her, ikke nøl med å kontakte oss via kontaktskjemaet.

HVORFOR ONLINE COACHING?

Med en online coach får du mange av fordelene som ved tradisjonell trening med personlig trener. Du får en skreddersydd treningsplan, inspirasjon og støtte. Å være sin egen treningsmotivator er ikke alltid lett. En online coach hjelper deg å komme inn i en god treningsrutine og pusher deg i riktig retning. Tjenesten leveres gjennom en egen app, noe som gir deg en personlig oppfølging og økt fleksibilitet for når og hvor du vil trene.

PASSER ONLINE COACHING FOR MEG?

Online coaching er fleksibelt og tilpasses dine forutsetninger og målsetninger. Om du vil komme i gang med gode treningsrutiner, forsøke styrketrening for første gang, om du vil ha treningsinspirasjon og ekstra motivasjon eller om du forbereder deg til konkurranse. Lider du av skade/sykdom som påvirker din evne til å trene henviser vi tradisjonell personlig trening ved ett av våre senter.

HVORDAN FUNGERER ONLINE COACHING? HVORDAN SER JEG MIN TRENINGSPLAN?

Etter oppstartssamtalen skaper din coach en personlig treningsplan til deg ut ifra dine mål, ditt utgangspunkt og din hverdag. Når treningsplanen er klar har du den tilgjengelig hvor og når du ønsker gjennom appen. Her kan du også loggføre dine treningsøkter, en kjempesmart måte å ha kontroll på treningen og fremgangen din!

HVOR KAN JEG TRENE?

Du velger selv om du vil følge treningsplanen på ditt SATS-senter, hjemme eller utendørs. Dette avtaler du med din coach slik at treningsplanen tilpasses utstyret du har tilgjengelig

HVA SKJER I EN OPPSTARTSSAMTALE?

I oppstartsamtalen blir du og din coach bedre kjent og gjennomgår viktige punkter for å lage en optimal treningsplan for deg. Dette til typisk være treningsbakgrunn, mål og motivasjon, når og hvor du ønsker å trene og oppfølging.Samtalen skjer på telefon. Du trenger ikke komme til et SATS-senter

HVA SKJER I EN UKENTLIG INNSJEKK?

De ukentlige innsjekkene gjør det lettere å holde seg til treningsplanen og justere underveis. Din coach setter opp innsjekkingspunkter som passer til dine mål og tidsplan, og som dere følger fra uke til uke. De ukentlige innsjekkene vil normal skje gjennom coaching appen. Hver fjerde uke vil du ha en utvidet innsjekk på telefon.

HVORDAN BETALER JEG?

Etter du har fått tilgang til coaching appen veileder vi deg gjennom kjøpsprosessen. For fire uker med online coaching trenger du en PT60 3-klippspakke på det nivået til din coach. Vi legger til en rabattkupong på din konto slik at prisen blir korrekt. Deretter kjøper og betaler du under "Kjøp PT-klipp" på profilen til din coach.

NÅR STARTER MIN COACHING PERIODE?

Coachingen starter samme dag som ditt treningsprogram er tilgjengelig i appen. Oppstartssamtalen med din coach skjer i forkant av dette. Du kan benytte deg av introduksjonstilbudet i desember, og vente med oppstart til januar og kickstarte det nye året!

HVOR LENGE BØR JEG HA EN ONLINE COACH?

Vi har alle ulike mål og ulike utgangspunkt. I oppstartsmøtet vil du sammen med din coach finne en tidsplan som passer dine mål og ditt utgangspunkt.

JEG ER IKKE MEDLEM I SATS. KAN JEG BENYTTE MEG AV ONLINE COACHING?

Nei. Online coaching er kun tilgjengelig for SATS-medlemmer. Bli medlem her

ER DET ALDERSGRENSE FOR ONLINE COACHING?

Ja, 15 år.

HVORDAN BRUKER JEG APPEN?

Coaching-appen kan lastes ned til iPhone, Android eller brukes gjennom nettleser.

KAN JEG BRUKE COACHING-APPEN UTEN EN COACH?

For å loggføre trening i appen må du ha en aktiv treningsplan fra en online coach. Når du avslutter din coachingperiode har du tilgang til appen i ytterligere fire uker. Da kan du kan se din treningslogg og interaksjon med din coach, men ikke loggføre trening.