PT-dager

2. og 3. april får du som medlem 10% rabatt på 10, 25 eller 50 timer med personlig trener! I tillegg arrangeres det mange spennende aktiviteter og konkurranser på våre sentre. Velkommen!

Hva kan jeg forvente meg hvis jeg kjøper en PT-pakke?

Alle personlige trenere i SATS er utdannet i å trene medlemmer på en trygg, effektiv, hensiktsmessig og motiverende måte. De ønsker alle å hjelpe deg til å nå ditt mål, være din støttespiller - og at du skal føle mestring og også ha det gøy på veien!

Her kan du kanskje få litt inspirasjon ved å se hvordan NoraReidun og Alexandra trener med sin PT?

Hvilken PT skal jeg velge?

Først velger du det senteret du ønsker å trene på. Deretter kan du gå inn å lese om hver enkelt PT. Vi kan selvsagt hjelpe deg med dette – ta kontakt med oss på senteret eller kundeservice. Tenk også gjerne på hvilke nivå du ønsker å velge. Vi har fire nivåer på PT og det som skiller de er utdanningsnivå og erfaring. Prisen på PT-timer bestemmes ut i fra disse nivåene. Du kan lese mer om de forskjellige PT-nivåene her.

Ulike timer og antall klipp

Vi har PT-timer på 25 minutter (PT30), 55 minutter (PT60) og PT-timer for medlemmer som ønsker å trene sammen to og to (PT Duo). Hvor mange timer du trenger kan du regne ut ved å tenke over hvor mange ganger du ønsker å trene i uken, vi anbefaler to timer med PT per uke for optimalt resultat. Tenk også over hvor mange uker du ønsker å trene sammen med PT’en din. Da finner du ut om trenger 10, 25 eller 50 klipp. 

Våre PT-priser:

Tabellen under viser våre ordinære priser. Rabatten på 10% trekkes fra underveis i kjøpet i kampanjeperioden. (Tilbudet gjelder ikke 1 og 3 klipp).

Priser PT30

Priser PT60

Priser PTDUO