Build (Build'n Burn)

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Effektiv, atletisk styrketrening i mindre grupper hvor du får tett 1-1 oppfølging av våre trenere. Treningen foregår i en egen konseptsone på senteret med pulssystem, lyseffekter og moderne treningsutstyr. For å få tilgang til Build`n Burn, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap. Få følelsen av å være skikkelig gjennomtrent!

Build`n Burn er et treningskonsept utviklet av SATS, hvor Build er timen som trener styrke og muskelvekst. Build har mindre fokus på kondisjon enn den klassiske Build`n Burn timen og du blir utfordret med tyngre vekter og færre repetisjoner.  

Gjennomføring

For å sikre full treningseffekt er det avgjørende å trene med rett intensitet og på alle Build-timer jobber vi mot et spesifikt pulsmål. Via bruk av personlig pulsbelte har du til enhver tid oversikt over din intensitet og oppnådd effekt på skjermer i sonen.

Timen starter med en introduksjon av dagens øvelser etterfulgt av en generell oppvarming for hele kroppen. Du starter deretter på en stasjon, utfører et intervall med øvelser og beveger deg deretter til en ny stasjon. Timen har en varighet på 45 minutter.

Hvem passer timen for?

Timene kan oppleves som tøffe og harde, men treneren har overblikk og ser deg. Treneren forventer at du yter ditt beste ut ifra dine egne forutsetninger, og vil støtte og utfordre deg akkurat når du trenger det.

Timen holder I egen Build `n Burn-sone
Varighet 45min
Utstyr Husk drikkeflaske!

Relatert trening

Build'n Burn

Høyintensiv kondisjon- og styrketrening i mindre grupper hvor du får tett 1-1 oppfølging av våre trenere. Treningen foregår i en dedikert konseptsone på senteret med pulssystem, lyseffekter og moderne treningsutstyr. Build`n Burn er all treningen du behøver på 45 minutter – eller 30 minutter med Build`n Burn Xpress. For å få tilgang til Build`n Burn, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap. Få følelsen av å være skikkelig gjennomtrent! Vær vennlig å ta med eget håndklede.

Kompletterende trening

Burn (Build'n Burn)

En tøff kondisjonstime for deg som vil yte maksimalt! Burn (Build`n Burn) utfordrer deg på puls og tempo. Du får full uttelling på kondisjon og forbrenning i mindre grupper hvor du får tett 1-1 oppfølging av våre trenere. Treningen foregår i en egen konseptsone på senteret med pulssystem, lyseffekter og moderne treningsutstyr. For å få tilgang til Build`n Burn, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem