Build’n Burn-opplevelsen

Build'n Burn gir deg all den treningen du behøver på 45 minutter. I små grupper på 16 til 20 personer veileder våre dyktige trenere deg gjennom en intens, men enkel økt med styrke- og kondisjonsintervaller for hele kroppen.

Med et intuitivt pulssystem, DJ-mikset musikk og en moderne treningssone med romaskiner, SKILLMILL™-tredemøller og styrketreningsutstyr vil du raskt merke at du er på vei mot de resultatene du ønsker. Bedre kondisjon, økt muskelstyrke og maksimal kaloriforbrenning.

Kom i gang og hold deg aktiv

Er Build'n Burn nytt for deg? Eller har du aldri trent før? Slapp av, vi er med deg hele veien! I den første økten får du en innføring av treneren på stedet. Treneren går gjennom oppsettet i rommet, utstyret og pulssystemet slik at du vet hva du skal gjøre og hva du kan forvente deg. I tillegg får du en tilpasset treningsplan som passer akkurat for deg, uansett om du er nybegynner eller toppidrettsutøver.

Pulsen styrer

Å holde seg innenfor riktige pulssoner er alfa og omega for å få full effekt på kondisjon og kaloriforbrenning i Build'n Burn. Så snart du kommer inn i treningssonen , kan du se pulsen din på en skjerm, og fargen viser om du bør øke eller redusere intensiteten. Vi anbefaler på det kraftigste at du skaffer deg din egen pulsmåler, som vi selger i shopen vår. Etter timen får du en oppsummering av treningsøkten på e-post hvor du kan følge med på og måle resultater og fremgang.

Enkelt og intuitivt

Build'n Burn-sonen og utstyret er nøye utvalgt for at du skal kunne fokusere 100 % på treningen. Romaskinene og SKILLMILL™-tredemøllene starter så snart du hopper på dem, helt uten justeringer eller innstillinger! I styrkeavdelingen hjelper treneren deg med teknikken for hver øvelse og viser deg hvordan du kan trene trygt og effektivt. For at det skal bli enda enklere er sonen, skjermen og den tilpassede belysningen utformet for å vise deg veien gjennom hvert intervall og hver øvelse. Her trenger du ikke å tenke, her skal du bare svette.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Mer om Build'n Burn

Build’n Burn-opplevelsen

Build'n Burn gir deg all den treningen du behøver på 45 minutter. I små grupper på 16 til 20 personer veileder våre dyktige trenere deg gjennom en intens, men enkel økt med styrke- og kondisjonsintervaller for hele kroppen.

Treningsfilosofi

Build’n Burn er basert på grunnleggende fysiologiske prinsipper – intervaller med høy intensitet for maksimal kondisjonsforbedring og kaloriforbrenning, og sammensatt styrketrening for økt muskelaktivitet.

Våre trenere og DJ-er

Med de beste trenerne i bransjen og musikk skapt av house-ikonet Stonebridge kan vi garantere at du blir inspirert, motivert og pushet videre gjennom hvert minutt av hver økt.