Build'n Burn

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Skjerp innsatsen med en intens og fullstendig treningsøkt som gir synlige resultater og smittende energi, alt under nøye oppsyn av våre dyktige trenere. Treningskonseptet Build'n Burn er all treningen du behøver i en økt på 45 minutter. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

Build'n Burn er varierte kombinasjoner av høyintensive styrke- og kondisjonsintervaller. Konseptet baserer seg på beviste treningsmetoder og gir full uttelling på forbrenning og kondisjon. Egne styrkeprogrammeringer gir høy effekt på muskelstyrke. Pulsmåling i definerte pulssoner via personlig pulsbelte, gir deg direkte tilbakemelding på treningsintensiteten din. Build'n Burn trenerne er nøye utvalgt og høyt kvalifiserte. I tillegg til lang erfaring fra å undervise i ulike treningsformer, har alle en egen Build'n Burn-lisensiering. Treneren forventer at du yter ditt beste ut ifra dine egne forutsetninger, og vil støtte og utfordre deg akkurat når du trenger det. Øktene kan oppleves som tøffe og harde, men treneren har overblikk og ser deg.

– Dette er tøff, kul og motiverende trening, sier konseptansvarlig for Build'n Burn Kine Stensrud.

Timene foregår i eksklusive grupper på 16 - 20 deltakere som sikrer tett personlig oppfølging. Du trener i en trendy og inspirerende Build'n Burn-sone der du disponerer din egen Skill Mill løpemølle, TRX, romaskin, kettlebells og vekter. Sonen er skjermet fra resten av senteret. Musikken er mikset av anerkjente DJ´s og satt sammen spesielt for konseptet

*Build’n Burn inngår i vår konseptpakke og koster +129 kr/mnd (+279 kr/mnd hvis du ikke har gruppetrening fra før). Da får du tilgang til alle våre spesialkonsepter: Build’n BurnPrformance og HiYoga (gjelder ikke Schultzgate i Oslo). Her kan du oppgradere medlemskapet ditt.

Relatert trening

Crosstraining

Klar for en skikkelig utfordring? Crosstraining er stasjonsbasert trening med utfordrende og tøffe øvelser. Øktene er ulike fra gang til gang, siden instruktørene selv kan velge øvelser til hver økt.

Kompletterende trening

Yoga for Athletes

Tren yoga som en atlet. Få bedre løpestil, kom dypere ned i knebøy og bli sterkere og smidigere. Spesielt utviklet for deg som anser deg selv som for stiv for yoga.

Jeg vil bli medlem og ønsker tilgang til konseptpakke!

Bli medlem