Build'n Burn

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Høyintensiv kondisjon- og styrketrening i mindre grupper hvor du får tett 1-1 oppfølging av våre trenere. Treningen foregår i en dedikert konseptsone på senteret med pulssystem, lyseffekter og moderne treningsutstyr. Build`n Burn er all treningen du behøver på 45 minutter – eller 30 minutter med Build`n Burn Xpress. For å få tilgang til Build`n Burn, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap. Få følelsen av å være skikkelig gjennomtrent! Vær vennlig å ta med eget håndklede.

Build`n Burn er et treningskonsept utviklet av SATS som gir deg den ultimate kombinasjonen av kondisjon og styrketrening. Effektive kondisjonsintervaller kombinert med atletiske styrkeøvelser gir deg en følelse av å være skikkelig gjennomtrent. 

Gjennomføring

Treningen foregår i mindre grupper på 16-20 personer som sikrer tett 1-1 oppfølging av våre trenere. Treningen foregår i en dedikert sone på senteret med lyseffekter, moderne treningsutstyr og en intim atmosfære. For å sikre full treningseffekt er det avgjørende å trene med rett intensitet og på alle Build`n Burn timer jobber du mot et spesifikt pulsmål. På hver trening bruker du personlig pulsbelte og du får derfor til enhver tid tilbakemelding på din intensitet og oppnådd effekt via skjermer i sonen.

Timen starter med en introduksjon av dagens øvelser og intervaller etterfulgt av en generell oppvarming for hele kroppen. Du starter deretter på en stasjon, utfører et intervall med øvelser og beveger deg deretter til en ny stasjon. Timene varer primært i 45 minutter hvorav konseptet også består av en Xpress time på 30 minutter.

Hvem passer timen for?

Timene kan oppleves som tøffe og harde, men treneren har overblikk og ser deg. Treneren forventer at du yter ditt beste ut ifra dine egne forutsetninger, og vil støtte og utfordre deg akkurat når du trenger det.

Timen holdes I egen Build'n Burn-sone
Varighet 45 min
Utstyr Ta med drikkeflaske og håndklede

Relatert trening

Burn (Build'n Burn)

En tøff kondisjonstime for deg som vil yte maksimalt! Burn (Build`n Burn) utfordrer deg på puls og tempo. Du får full uttelling på kondisjon og forbrenning i mindre grupper hvor du får tett 1-1 oppfølging av våre trenere. Treningen foregår i en egen konseptsone på senteret med pulssystem, lyseffekter og moderne treningsutstyr. For å få tilgang til Build`n Burn, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap.

Kompletterende trening

Build (Build'n Burn)

Effektiv, atletisk styrketrening i mindre grupper hvor du får tett 1-1 oppfølging av våre trenere. Treningen foregår i en egen konseptsone på senteret med pulssystem, lyseffekter og moderne treningsutstyr. For å få tilgang til Build`n Burn, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap. Få følelsen av å være skikkelig gjennomtrent!

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem