Burn (Build'n Burn)

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

En tøff kondisjonstime for deg som vil yte maksimalt! Burn (Build`n Burn) utfordrer deg på puls og tempo. Du får full uttelling på kondisjon og forbrenning i mindre grupper hvor du får tett 1-1 oppfølging av våre trenere. Treningen foregår i en egen konseptsone på senteret med pulssystem, lyseffekter og moderne treningsutstyr. For å få tilgang til Build`n Burn, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap.

Build`n Burn er et treningskonsept utviklet av SATS, hvor Burn er timen som gir deg full uttelling på kondisjon og forbrenning. Burn utfordrer deg på puls og tempo og har mindre fokus på styrke enn enn den klassiske Build`n Burn-timen.

Gjennomføring

For å sikre full treningseffekt er det avgjørende å trene med rett intensitet. Ved bruk av personlig pulsbelte får du til enhver tid tilbakemelding på din intensitet og oppnådd effekt via skjermer i sonen.

Timen starter med en introduksjon av dagens øvelser og intervaller etterfulgt av en generell oppvarming for hele kroppen. Du starter på en stasjon og beveger deg deretter til neste etter ett fullført intervall. Timens varighet er 45 minutter.

Hvem passer timen for?

Timene kan oppleves som tøffe og harde, men med små grupper på 16-20 deltakere blir alle sett og fulgt opp. Treneren forventer at du yter ditt beste ut ifra dine egne forutsetninger, og vil støtte og utfordre deg akkurat når du trenger det.

Timen holdes I en egen Build`n Burn-sone
Varighet 45min
Utstyr Husk drikkeflaske!

Relatert trening

Build'n Burn Xpress

Build`n Burn Xpress er timen for deg som ønsker Build`n Burn på kun 30 minutter. Du får fortsatt en høyintensiv kondisjon- og styrketrening, hvor du trener i mindre grupper med tett 1-1 oppfølging av våre trenere. Treningen foregår i dedikert konseptsone på senteret med pulssystem, lyseffekter og moderne treningsutstyr. For å få tilgang til Build`n Burn, må du ha konseptpakken inkludert i ditt medlemskap. Build`n Burn Xpress er all treningen du behøver på 30 minutter! Vær vennlig å ta med eget håndklede.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem