Vitenskapen bak Build’n Burn

Build’n Burn er basert på grunnleggende fysiologiske prinsipper – intervaller med høy intensitet for maksimal kondisjonsforbedring og kaloriforbrenning, og sammensatt styrketrening for økt muskelaktivitet.

Maksimer forbrenningen

Intensiteten i Build’n Burn er nøkkelen til gode resultater. Kondisjonstreningsdelen av timen omfatter korte til mellomlange intervaller med både SKILLMILL™-tredemølle og Concept 2-romaskin. Disse intervallene stimulerer både aerobisk og anaerobisk utholdenhet, samtidig som de gir fantastisk forbrenningseffekt og kaloriunderskudd. Du kan forvente en intensitet som fører deg nær opptil, helt opp på eller litt over melkesyreterskelen. Bruk av pulsmåler og personlig trener er viktig for å komme opp på og opprettholde riktig intensitet. På disse nivåene utfordres og forbedres oksygenopptaket og den aerobiske kapasiteten slik at målene dine for kondisjon og kroppsform blir lettere å oppnå.

Bygg muskler og bli sterkere

Styrketrening er en også en viktig del av Build’n Burn. Ved hjelp av manualer og kettlebells som belaster musklene, og trening i TRX-slynger som bygger opp styrke og kontroll i kjernemuskulaturen med motstandstrening, aktiveres musklene og du får bedre muskeltone, holdning og koordinasjon og økt forbrenning. Under styrketreningsintervallene ligger den samlede intensiteten litt lavere, slik at du kan fokusere mentalt på kvalitet og trygg, effektiv trening.

Variasjon betyr alt

Variasjon er nøkkelen til kontinuerlige resultater. De nøye utformede Build’n Burn-programmene forandres hele tiden for å utfordre musklene og hjerte-lunge-systemet og sikre at du fortsetter å utvikle deg. I kondisjonsdelen blir lengden på og intensiteten i intervallene stadig endret, og SKILLMILL™-tredemøllens unike allsidighet brukes til å skape ulike bevegelsesmønstre. I styrkedelen utfordres du på varierende belastning og ulike øvelser, med både flere og færre repetisjoner så du kan oppnå målene dine både for muskelvekst og styrke. 

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Mer om Build'n Burn

Build’n Burn-opplevelsen

Build'n Burn gir deg all den treningen du behøver på 45 minutter. I små grupper på 16 til 20 personer veileder våre dyktige trenere deg gjennom en intens, men enkel økt med styrke- og kondisjonsintervaller for hele kroppen.

Treningsfilosofi

Build’n Burn er basert på grunnleggende fysiologiske prinsipper – intervaller med høy intensitet for maksimal kondisjonsforbedring og kaloriforbrenning, og sammensatt styrketrening for økt muskelaktivitet.