Våre trenere og DJ-er

Med de beste trenerne i bransjen og musikk skapt av house-ikonet Stonebridge kan vi garantere at du blir inspirert, motivert og pushet videre gjennom hvert minutt av hver økt.

Musikk av STONEBRIDGE

Vi er stolte over Build’n Burn-musikken, som er satt sammen av Stonebridge, en ikonisk skikkelse innen house-musikken. Den Grammy-nominerte artisten, produsenten og DJ-en StoneBridge har ikke ligget på latsiden etter at han kom inn på musikkscenen med sine remikser for artister som Robin S, Texas, Missy Elliott, Madonna og Ne-Yo. StoneBridge har spredt sin egen unike, sexy og pulserende house-musikk ut over hele verden. StoneBridge har akkurat sluppet sin klassiker «Put ‘Em High» med hotte remikser fra 2016, som klatrer på listene over hele verden igjen, samtidig som han opptrer på verden største scener og regelmessig er gjest på klubber som  Ministry of Sound i London og Ruby Skye i San Francisco.

Skapt av profesjonelle, ledet av profesjonelle

Vi i SATS er stolte over å ha noen av de beste treningsinstruktørene i Skandinavia, og Build’n Burn ledes av de beste av de beste. Alle våre Build’n Burn trenere er toppkvalifiserte SATS-instruktører eller personlige trenere. De har omfattende erfaring med treningsveiledning og instruksjon innen ulike treningsformer og de har en egen  Build’n Burn-lisens. Treneres kompetanse vil sammen med oppsettet i treningssonen gi deg den individuelle støtten og veiledningen du trenger, hver eneste gang.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Mer om Build'n Burn

Build’n Burn-opplevelsen

Build'n Burn gir deg all den treningen du behøver på 45 minutter. I små grupper på 16 til 20 personer veileder våre dyktige trenere deg gjennom en intens, men enkel økt med styrke- og kondisjonsintervaller for hele kroppen.

Treningsfilosofi

Build’n Burn er basert på grunnleggende fysiologiske prinsipper – intervaller med høy intensitet for maksimal kondisjonsforbedring og kaloriforbrenning, og sammensatt styrketrening for økt muskelaktivitet.

Våre trenere og DJ-er

Med de beste trenerne i bransjen og musikk skapt av house-ikonet Stonebridge kan vi garantere at du blir inspirert, motivert og pushet videre gjennom hvert minutt av hver økt.