HiYoga Ashtanga Ledet time

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Ashtanga er en internasjonalt anerkjent form for vinyasa yoga: fysiske øvelser som praktiseres med synkronisert pust i en sammenhengende flyt. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

I Ashtanga er øvelsene satt sammen til en bestemt sekvens i flere serier utformet av Sri. K. Pattabhi Jois. Timene undervises på tradisjonell måte slik som i KPJAYI i Mysore, India. I en ledet Ashtanga-time går vi gjennom den første serien, med nødvendig instruksjon underveis. Serien innledes med solhilsener og fortsetter med stående og sittende stillinger, foroverbøyninger, bakoverbøyninger, omdreininger og opp-ned stillinger. Alle stillinger holdes i fem pust og veves sammen til en sterk flyt av gjentagende dynamiske bevegelser. Vi åpner og avslutter med en kort chant. Ashtanga er et fysisk krevende system, som gir stor belønning i form av styrke, fleksibilitet, utholdenhet, fokus og klarhet i kropp og sinn.

(Nivå 2 Undervises i rolig tempo. Går gjennom halvparten av første serien. Passer for nybegynnere til Ashtanga, noe erfaring fra annen yoga anbefales. Nivå 3 Undervises i raskt tempo. Går gjennom hele første serien. Passer for viderekommende i Ashtanga.)

*HiYoga inngår i vår konseptpakke og koster +129 kr/mnd (+279 kr/mnd hvis du ikke har gruppetrening fra før). Da får du tilgang til alle våre spesialkonsepter: Build’n BurnPrformance og HiYoga (gjelder ikke Schultzgate i Oslo). Her kan du oppgradere medlemskapet ditt.

Relatert HiYoga klasse

HiYoga Ashtanga Mysore

Ashtanga er en internasjonalt anerkjent form for vinyasa yoga: fysiske øvelser som praktiseres med synkronisert pust i en sammenhengende flyt. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

Komplimenterende HiYoga klasse

HiYoga Recover

HiYoga Recover er en av våre signaturklasser, designet for alle med særskilte behov og spesielle hensyn å ta i forhold til kropp og helse. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

Jeg vil bli medlem og ønsker tilgang til konseptpakke!

Bli medlem