HiYoga Ashtanga Primary Led

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Ashtanga er et fysisk krevende system, som gir stor belønning i form av styrke, fleksibilitet, utholdenhet, fokus og klarhet i kropp og sinn. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

Ashtanga er en internasjonalt anerkjent form for vinyasa yoga: fysiske øvelser som praktiseres med synkronisert pust i en sammenhengende flyt. I Ashtanga er øvelsene satt sammen til en bestemt sekvens i flere serier utformet av Sri. K. Pattabhi Jois. Timene undervises på tradisjonell måte slik som i KPJAYI i Mysore, India. I en ledet Ashtanga-time går vi gjennom den første serien, med nødvendig instruksjon underveis. Serien innledes med solhilsener og fortsetter med stående og sittende stillinger, foroverbøyninger, bakoverbøyninger, omdreininger og opp-ned stillinger. Alle stillinger holdes i fem pust eller mer, og veves sammen til en sterk flyt av gjentagende dynamiske bevegelser.

Vi åpner og avslutter med en kort chant. Ashtanga er et fysisk krevende system, som gir stor belønning i form av styrke, fleksibilitet, utholdenhet, fokus og klarhet i kropp og sinn.

Relatert HiYoga klasse

HiYoga Ashtanga Mysore

Ashtanga er en internasjonalt anerkjent form for vinyasa yoga: fysiske øvelser som praktiseres med synkronisert pust i en sammenhengende flyt. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

Komplimenterende HiYoga klasse

HiYoga Yin Yoga

Yin Yoga er en rolig og meditativ yogaform utviklet etter den opprinnelig Taoistiske ideen om Yin og Yang som to motsetninger som sammen skaper harmoni. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

Jeg vil bli medlem og ønsker tilgang til konseptpakke!

Bli medlem