HiYoga Gentle Flow

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

For å kunne booke denne timen må du oppgradere ditt medlemskap med HiYoga. Gentle Flow er den roligste av våre Flow-klasser, og en alternativ og tilgjengelig måte å få glede av dynamisk yoga på. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

I denne timen jobber vi gjennom stående, sittende og liggende øvelser med stor tilstedeværelse. Vi tar oss til til å bruke utstyr som klosser, belter og puter underveis, slik at de fysiske øvelsene blir tilrettelagt den enkeltes behov på best mulig måte.

Biodynamikk, læren om kroppens naturlige bevegelser, står sentralt i de grundige forklaringene av øvelsene. Hver klasse har et fysisk fokus - rygg, skuldre, hofter, bekken og så videre, så vi kan øke forståelsen av hvordan våre kropper fungerer og responderer.

Lett hverdagsfilosofi om livet på og av yogamatten er en naturlig del av denne myke og givende timen.

 

Relatert HiYoga klasse

HiYoga Recover

HiYoga Recover er en av våre signaturklasser, designet for alle med særskilte behov og spesielle hensyn å ta i forhold til kropp og helse. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

Komplimenterende HiYoga klasse

HiYoga Mediyoga

Mediyoga er en helhetlig terapiform hvor vi jobber med kroppen fra innsiden. Gjennom pust, enkle øvelser og meditasjon/mindfullness hjelper yogan deg å kontrollere stress og skape indre balanse. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

Jeg vil bli medlem og ønsker tilgang til konseptpakke!

Bli medlem