HiYoga Hot Yoga Flow

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Hot Flow gir deg varmen til å strekke deg dypere og åpne opp kroppen på nye måter. Hot Flow utforder både vår fysiske og mentale utholdenhet med en romtemperatur på rundt 33-36 grader. Ta med eget håndkle til matten. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

Her får kroppen mulighet til å effektivt skille ut avfallsstoffer og øke blodsirkulasjonen, samt roe ned systemet. Timen er bygget på enkle og dynamiske øvelser hvor hver og en posisjon får fokus og ro. Dette er en time som både virker strykende og stressreduserende.

Husk å drikke godt med vann før og etter timen. Ta med eget håndkle til matten.

Relatert HiYoga klasse

HiYoga Hot Yoga Calm

Denne timen passer fint for deg som ønsker rolige bevegelser og myk pust uten å presse kroppen. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

Komplimenterende HiYoga klasse

HiYoga Vinyasa

HiYoga Vinyasa er en morsom og krevende yoga klasse. Du beveger deg i takt med pusten og inn i stillingene som din sertifiserte yogalærer guider deg. En klasse som gjør deg mer fleksibel og sterkere i hele kroppen. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

Jeg vil bli medlem og ønsker tilgang til konseptpakke!

Bli medlem