HiYoga Restorative

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Restorative betyr ‘gjenoppbyggende’, og som navnet tilsier handler denne timen om å bygge seg opp, både fysisk og mentalt. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

Dette er en mild og rolig yogaform med fokus på forankring og avspenning. Målet er å skape ro og balanse i både kropp og sinn. I denne timen bruker vi mindfulness-teknikker, enkle pusteøvelser og rolige fysiske øvelser til å vedlikeholde og rehabilitere kroppen.

Temaer i timene er spesielt bekken, rygg og skuldre, men generelt er det fokus på helse og sirkulasjon gjennom hele kroppen. Vi jobber subtilt og nøyaktig for å øke vår kroppsbevissthet og tilstedeværelse. Restorative yoga passer for alle som ønsker å bli bedre kjent med kroppen sin, som trenger å bevege seg ned i energinivå, og som lever med stress eller opplever angst i hverdagen.

Restorative yoga passer også for de mange av oss som trenger en pause innimellom. Med klare terapeutiske og revitaliserende virkninger, er restorative yoga en gavepakke for alle som søker en helhetlig tilnærming til helse og velvære.

Relatert HiYoga klasse

HiYoga Recover

HiYoga Recover er en av våre signaturklasser, designet for alle med særskilte behov og spesielle hensyn å ta i forhold til kropp og helse. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

Komplimenterende HiYoga klasse

HiYoga Gentle Flow

For å kunne booke denne timen må du oppgradere ditt medlemskap med HiYoga. Gentle Flow er den roligste av våre Flow-klasser, og en alternativ og tilgjengelig måte å få glede av dynamisk yoga på. Ta med egen yoga-matte til denne timen.

Jeg vil bli medlem og ønsker tilgang til konseptpakke!

Bli medlem