HiYoga Yin Yoga

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Yin Yoga er en rolig og meditativ yogaform utviklet etter den opprinnelig Taoistiske ideen om Yin og Yang som to motsetninger som sammen skaper harmoni. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

De fleste av oss har mye Yang i livet vårt: aktivitet, tempo, arbeid, kraft - tradisjonelt sett på som maskuline verdier i den kinesiske filosofien. Yin Yoga gir oss mer av de feminine verdiene for å balansere dette: hvile, stabilitet, passivitet, forankring. I denne timen gjør vi rolige, fysiske yogaøvelser sittende eller liggende på matten. Stillingene holdes lenge, gjerne opp til fem minutter, så de får en effekt på et dypere plan. Vi løser opp og skaper sirkulasjon i skjelettmuskulatur, bindevev, ledd og ligamenter, og skaper rom for ro og refleksjon.

Gjennom Yin Yoga skaper vi balanse i kroppen vår, og kanskje også i livet. Alle kan ha glede av Yin Yoga, også de som ellers praktiserer sterkere, mer dynamisk yoga.

*HiYoga inngår i vår konseptpakke og koster +129 kr/mnd (+279 kr/mnd hvis du ikke har gruppetrening fra før). Da får du tilgang til alle våre spesialkonsepter: Build’n BurnPrformance og HiYoga (gjelder ikke Schultzgate i Oslo). Her kan du oppgradere medlemskapet ditt.

Relatert HiYoga klasse

HiYoga Recover

HiYoga Recover er en av våre signaturklasser, designet for alle med særskilte behov og spesielle hensyn å ta i forhold til kropp og helse. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

Komplimenterende HiYoga klasse

HiYoga Hatha Yoga

Hatha er en klassisk yogaform som er tilgjengelig for alle. ’Ha’ betyr sol og ’tha’ betyr måne, og Hatha yoga handler om å finne balansen mellom disse og andre komplimenterende elementer som maskulin/feminin, hard/myk, aktivitet/hvile. For å booke denne timen må du ha tilgang til våre spesialkonsepter.

Jeg vil bli medlem og ønsker tilgang til konseptpakke!

Bli medlem