løpetimer på bislett stadion

Unik mulighet - tren med Gjert Ingebrigtsen

Visste du at som medlem på SATS (med tilgang til SATS Bislett) har du eksklusiv tilgang til løpebaner (inne og ute) på Bislett Stadion, hver morgen mandag-torsdag i tidsrommet 06:30 til 08:00? 

Tren med Gjert Ingebrigtsen på Bislett Stadion
12. februar kl 06:30 får vi besøk av selveste Gjert på vår løpetime. Han er klar til å lede oss gjennom en klassisk intervalløkt 6x1092 meter - med tips om hvordan gjennomføre intervaller best mulig. Kl 08:00 samme dag, får du også mulighet til å høre hans foredrag "Kunsten å oppdra en verdensmester". 

Her tar han deg med på innsiden av galskapen og genialiteten i Team Ingebrigtsen. Vi får innblikk i de store tankene og de små detaljene som kjennetegner hans metode. Gjert snakker også om medaljenes såre bakside. Forholdet til sønnene er hardt prøvet av farens tøffe regime. Mål og resultater binder dem sammen i dag, men vil det være verdt det i det lange løp?

Vi har begrenset antall plasser, både til løpetimen og foredraget - her er det førstemann til mølla som gjelder. Booking av både løpetime og foredrag gjøres enten i app eller via bookingssiden.

Mer om løpetimer på Bislett Stadion
Gruppetimene passer for alle, uansett hvilken løpeform du er i eller målsetning for å delta. Instruktøren tar godt vare på deg om du er nybegynner eller erfaren.Tilgang til stadion er kun for SATS-medlemmer.

Bislett Runners Interval
• Lange intervaller
• Korte intervaller
Ledet av høyt kvalifiserte løpecoacher. Bislett Running Interval tilbys minimum to ganger i uken og vil variere med korte og lange intervaller med ulikt fokus på utholdenhet, fart og sprint. 

Bislett Runners Technique
Lær å løpe mer effektivt. På denne timen vil du lære å forbedre din løpeteknikk. Vi kommer til å jobbe mot et mer effektivt løpesteg og samtidig forbedre løps økonomien. Dette får du til gjennom enkle, morsomme og effektive øvelser. Du vil få personlige tilbakemeldinger og oppgaver du kan jobbe med for videre progresjon.

Praktisk informasjon
Inngang til Bislett Stadion er fra Sofies gate. Denne inngangen åpnes kl. 06.30-08.00. Ta med medlemskort som vises ved forespørsel. Våre medlemmer kan benytte seg av garderobe, dusj og WC på Bislett Stadion. 

Booking
Løpetimene vises på treningsmenyen til SATS Bislett og bookes på vanlig måte selv om oppmøte er på Bislett Stadion.

Vi sees på Bislett Stadion!