Camilla K.M. Dale

Camilla K.M. Dale

Treningsfilosofi: "Trening trenger ikke å være komplisert for at man skal få en sterkere, sprekere og sunnere kropp.Også for toppidrettsutøverne er treningen i stor grad basert på enkle øvelser og de sekstreningsprinsippene våre, bare i større mengder. Nøkkelen til suksess er å trene jevnt hver uke,sommer som vinter. Det er det som får deg dit DU vil".

Kontakt meg: camilla.dale@sats.no

Så sørg for å ha en god plan, for attreningen er variert og morsom, og akkurat passe utfordrende for at du vil gjøre det igjen og igjen -og igjen. Enten du er godt trent eller helt utrent, en senior eller en ungdom, en småbarnsforelder itidsklemma eller en som trenger hjelp til å komme inn i treningsrutinen, så gleder jeg meg til åhjelpe deg med å nå dine mål! Hold det enkelt og effektivt med en god plan, så vil du nå målet ditt!

Etter flere år i oljebransjen ønsket jeg meg en jobb der jeg både fikk jobbe med mennesker og være i aktivitet. Som småbarnsmor har jeg full forståelse for at mange kjenner på tidsklemma, og jeg ser viktigheten av individuelt tilpasset trening som gir resultater. Å få følge mine kunder på reisen mot deres personlige mål og se at de lykkes, gir meg masse glede! Ta kontakt: Tlf: 402 18419

GRUNNUTDANNING

  • Cand.Scient Geologi fra Universitetet i Oslo
  • Prosjektledelse fra Høyskolen i Oslo
  • HR-Managment fra Handelshøyskolen BI
  • Sertifisert Personlig Trener fra Norges Idrettshøyskole

Vårt utvalg