Maria Myrland

Maria Myrland

Treningsfilosofi: “Hvis du ikke setter av tid til god helse med trening nå, må du sette av tid til sykdom senere”.

Kontakt meg: Maria.Kristin.Myrland@sats.no

Maria (30) Har jobbet som instruktør i både SATS og Elixia siden 2005 og på mitt tiårsjubileum som instruktør ønsket jeg å øke kompetansen ved å bli Personlig Trener. Jeg begynte PT-studiet i 2015 og fikk ett opphold på to år under svangerskap og permisjon, og tok ferdig utdannelsen februar 2019. Fordelen da var at sats og elixia ble slått sammen, så nå er jeg instruktør på alle 3 sentrene i Østfold :) Jeg elsker å trene mennesker! Som instruktør igjennom mange år så jeg ofte gleden i øynene til medlemmene som fikk mestringsfølelse, og med et brennende ønske om å kunne bidra til å nå individuelle mål, ble jobben som Personlig Trener noe som definitivt gir meg glede. Lykkes du, lykkes jeg, og sammen skal vi nå ditt mål!

Jeg har i tillegg diagnosen Fibromyalgi, så jeg har fordypet meg i revmatiske lidelser og ledd-ogmuskel-problematikk. I tillegg har jeg erfaring fra og fordypet meg i kunnskap om trening under og etter et svangerskap, og tilbyr også trening for eldre, opptrening etter skade, eller tilpasset trening til kroniske lidelser. I tillegg har jeg en forkjærlighet for fleksibilitet og bevegelighetstrening :) Husk at det viktigste er at vi skal ha en hverdag vi mestrer med en helse som er optimal til eget bruk med glede og energi
og overskudd med lov til å kose seg og nyte livet!

GRUNNUTDANNING

  • Personlig Trener via Akademiet for Personlig Trening (AFPT)

VIDEREUTDANNING

Shape Up, Bootylicious, 21 minutes, HIIT, Crosstraining, Cycling, Running, Power Step, Power, Strength&Core, ABSolution, SatsDans, Høypuls, Cardio Energy, Bodypump, Body for Life, Groovy Pilates , Senior Pulse, Senior Strength, Flexibility, Pure Strength, Core.

Vårt utvalg