Våre digitale verktøy

Resultatene dine er viktige for oss! Derfor gir vi deg verktøy slik at du på best mulig måte skal kunne få maksimal effekt av treningen og ta treningsresultatene dine opp til nye nivåer.

Med de digitale verktøyene våre kan du booke gruppetreningsøkter og holde oversikt over treningen din i treningsdagboken. De digitale verktøyene våre inngår i alle medlemskapene våre. Når du vil ha tilgang til de digitale verktøyene, logger du deg på sats.no, eller du kan laste ned appen vår.

KOSTNADSFRITT FOR DEG SOM MEDLEM

Booke gruppetreningstimer

booke

Som medlem hos SATS er det enkelt å booke gruppetreningsøkter uansett hvor du er – enten på nettsidene våre, i appen eller på bookingstasjoner på treningssentrene våre. Det er enkelt å filtrere søkeresultatene dine etter treningssenter, ukedag, klokkeslett, treningsøkt og instruktør.

Treningsdagbok

dagbok

Det er morsommere å trene når man ser resultater. Ved å loggføre resultatene dine i treningsdagboken kan du enkelt gå tilbake og se hva og hvordan du trente før. Med treningsdagboken vår kan du holde oversikt over, loggføre og kommentere all treningen din, både på og utenfor SATS. Sett opp personlige mål, for eksempel å løpe en mil på under en time, og legg inn fremskrittene etter hver treningsøkt. Dette vil garantert øke motivasjonen!

App

app

I SATS-appen kan du både booke gruppetreningsøkter og angi hvilke økter som er favorittøktene dine. Med utgangspunkt i hvordan du bruker å trene, gir vi deg tips om nye økter som vi tror du vil like. I appen kan du også så din egen treningshistorikk, søke på treningssentre og legge inn annen trening, for eksempel hvis du har sprunget en runde utendørs. Via appen får du i tillegg pushvarsler hvis du står på venteliste til en gruppetreningsøkt og har gått fra køplass til fast plass på økten. For at du aldri skal gå glipp av en økt igjen, kan du velge å la appen legge til alle de bookede øktene dine i mobilkalenderen din automatisk.

SATS-appen er tilgjengelig for både iPhone og Android og kan lastes ned her. Appen oppdateres kontinuerlig for å gjøre opplevelsen så god som mulig.

*For app for iPhone kreves iOS6 eller nyere versjon.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter


;