Personlig Trener

Våre PT'er pusher, motiverer og veileder deg - slik at du får best mulig utbytte av treningen.

Finn en personlig trener

Hva ønsker du å oppnå?
Finn en personlig trener

Årets sprekeste julegave

Visste du at du kan kjøpe PT-klipp til andre medlemmer? Gi personlig trening til noen du er glad i denne jula. Klippene kjøper du på nett og etter kjøp vil du få muligheten til å sende klippene til et annet medlem. Klippene vil holdes skjult frem til romjulen for å sikre at vi ikke røper årets julegave! Og du? Hvis du sender PT-klipp i julegave får mottakeren også med en PT prøvetime på kjøpet.

Hva inneholder en PT-time?

Timene med personlig trener tilpasses deg, ditt nivå og det som trengs for å nå dine mål på dine premisser. Du kan blant annet få veiledning, gjennomgang av apparater, kartlegging av mål eller hjelp til å finne et treningsprogram som passer for deg.

personal training

Book en gratis prøvetime med personlig trener!

En god start er viktig for alle - derfor har du en gratis prøvetime inkludert i ditt medlemskap. Prøvetimen tilpasses etter dine behov og ønsker sammen med PT, ut i fra hvor mye treningserfaring du har fra før.

Hvorfor PT?

• Få hjelp med å sette opp gode, realistiske mål og en konkret plan for hvordan oppnå dem

• Få oppfølging av en ekspert som motiverer deg til å nå målene dine

• PT'en viser deg hvordan du skal gjøre øvelser riktig - som minsker risikoen for å pådra seg skader og overbelastninger

• En PT passer for alle! Både for deg som vil komme i gang - eller som har trent mye fra før, og ønsker å ta treningen til neste nivå

Personal Trainer opettaa ja kannustaa

Kom i gang med PT

Våre personlige trenere er de beste innenfor sitt felt og treningen blir skreddersydd mot dine mål og målsetninger.

Kjøp PT pakke