Treningstips

Trening og menstruasjonssyklus

Lær mer om hormonelle endringer i kroppen som påvirker trening, samt spesifikke øvelser og treningsprogrammer som er utviklet for å optimalisere kvinners trening basert på deres menstruasjonssyklus.

Trening for gravide og etter fødsel

Er du gravid, eller har du nettopp fått barn? Her finner du gode råd om hvordan du kan trene trygt og effektiv både under og etter graviditeten.

Styrketrening

Vil du bli sterkere og bygge muskler? Her finner du inspirerende artikler, treningsprogram og tips til øvelser for deg som liker styrketrening.

Yoga og fleksibilitet

Her finner du guider og artikler med inspirerende innhold om yoga og hvordan du kan få en bevegelig og fleksibel kropp. Yoga handler om smidighet, styrke og kroppskontroll, men også om å plukke bort stress og negative tanker. Det gjør denne treningsformen perfekt i den hektiske verden vi lever i. Vi håper disse artiklene kan hjelpe deg å komme i gang.

Kondisjonstrening

Vil du få bedre kondisjon? Med riktig trening kan du bli både raskere og mer utholdende på kort tid. Her finner du all informasjon og inspirasjon du trenger.

Gå ned i vekt

Ønsker du å bli kvitt noen ekstra kilo? Vi hjelper deg med riktig trening og kosthold for å gå ned i vekt, og å holde vekten på sikt.

Bli definert og veltrent

Vil du få en veltrent kropp med synlige og definerte muskler? Vi guider deg med inspirerende artikler og gode tips til hvordan du bør trene og spise for å nå målet.

Hjemmetrening

Få tips og ideer til trening du kan gjøre hjemme, på hytta, på ferie eller hvor enn du er. Her finner du massevis av inspirajon og effektive treningsøkter.

Kom i gang med trening

Å trene er en av de viktigste tingene du kan gjøre for helsen din. Det kan hjelpe deg med å redusere risikoen for en rekke kroniske sykdommer, samtidig som det forbedrer søvnkvaliteten, styrker immunforsvaret og øker livskvaliteten generelt. Trening kan også hjelpe deg med å håndtere stress og angst, og øke følelsen av lykke og velvære. Å starte å trene kan virke skremmende, spesielt hvis du ikke har vært fysisk aktiv på en stund. Men å ta det første skrittet kan være en av de mest betydningsfulle avgjørelsene du tar for helsen din. Uansett hvilken type trening du velger, kan det ha en positiv effekt på livet ditt. Å trene regelmessig kan gi deg mer energi, øke selvtilliten din og forbedre kroppens funksjon på flere måter. Så hvorfor ikke gi det en sjanse? Ta det første skrittet mot et sunnere og mer aktivt liv i dag!

Motivasjon og mental trening

Sliter du med treningsmotivasjon? Her finner du inspirasjon og gode tips til å finne treningen som passer for deg, og hvordan du kan holde humøret, driven og motivasjonen oppe.

Fysioterapi

Har du vondt i ryggen, nakken eller kanskje kneet? Her samler vi treningstips og råd for deg som vil forebygge skader og til deg som vil komme tilbake fra en skade.