Gruppetrening passer for alle - finn din favoritt

Vil du bli sterkere og få mer synlige muskler? Da er det på tide å prøve noen av SATS mange gruppetreningsklasser. Å trene i gruppe med andre er både effektivt og morsomt.
SATS
Kategori
Treningstips

Hos SATS har vi et enormt utvalg av gruppetreningsøkter innen alt fra løping og sykkel til dans, fleksibilitet, aerobics og kampsport. Finn akkurat din favoritt, og gjør treningen enda morsommere og mer utfordrende.

Tren i gruppe

Våre tre beste gruppetreningsøkter for deg som vil bli sterkere, er Shape, ABSolution og Bootylicious. Kombiner disse tre regelmessig, så vil du raskt merke forskjellen.

Shape

I løpet av 60 minutter trener du med hele kroppen ved hjelp av enkle og funksjonelle styrkeøvelser. I gjennomføringen av disse øvelsene benytter du deg av din egen kroppsvekt, brett, vekter og strikk for å gjøre treningen utfordrende.

ABSolution

I løpet av 30 minutter fokuserer du bare på å trene mage- og ryggmusklene med høy intensitet og innovative øvelser. Du trener i tidsintervaller når du skal gjennomføre så mange repetisjoner som mulig.

Bootylicious

Bootylicious er den perfekte økten hvis du liker å trene hardt og tidseffektivt. I løpet av 30 minutter trener du høyintensivt med full fokus på lår, rumpe og mage.

Tren med ekspertshjelp

For deg som virkelig vil utfordre deg selv, tilbyr vi konseptet PRFORMANCE™. Her kan du velge mellom ulike Prformance™-økter som blant annet Prformance™ Hi-Intensity, Prformance™ Strength og Prformance™ Olympic Lifting.

PRFORMANCE™ Hi-Intensity

Økten begynner med en dynamisk oppvarming for hele kroppen, etterfulgt av noen pulshevende øvelser som forbereder deg på Prformance™ Hi-Intensity. I løpet av økten fokuserer vi på å jobbe med virkelig høy intensitet, noe som gir stor effekt på hjerte- og lungekapasiteten.

PRFORMANCE™ Strength

Vil du bli sterk og få større muskler, er det tunge vekter som gjelder. Denne økten fokuserer på akkurat det, samt å gjøre deg så sterk som mulig. Ved hjelp av tunge grunnøvelser med presise instruksjoner vil vi hjelpe deg å finne din egen kropps virkelige potensial.

PRFORMANCE™ Olympic Lifting

Prformance™ Olympic Lifting bygger ikke helt uventet på de olympiske disiplinene rykk og støt. Økten legger også mye fokus på teknikk og på at du som utøver skal kunne håndtere utførelsen av øvelsene på riktig måte.

Bli sterkere med en personlig trener

En personlig trener hjelper deg å komme opp på neste nivå i treningen. Vil du trene intensivt i 25 eller 55 minutter? I gruppe, sammen med en venn eller på egen hånd? Vi har flere ulike PT-pakker for å møte akkurat dine behov.

Bli sterkere med Online Trening

Tren med våre profesjonelle instruktører, når, hvor og hvordan det passer deg best.

Har du et annet mål du vil nå? Kanskje du vil gå ned i vekt, få bedre kondisjon eller bli mykere? Her finner du mer informasjon om hva som kan passe akkurat for deg og dine treningsmål.