Personlig trener

Få valgfri PT-pakke

til rabattert pris

Gjennom vårt fordelsprogram får du som medlem rabatt på én valgfri PT-pakke. Er du nytt medlem får du en gratis PT-time. Personlig trening er for alle og treningsplanen blir tilpasset deg og dine mål.

Hvorfor trene med en personlig trener?

Våre personlige trenere har ulik erfaring, utdanningsbakgrunn og spesialfelt. De finner øvelser og treningsprogrammer som er tilrettelagt for deg, samtidig som de motiverer og støtter deg underveis i treningen. Uansett hvilket utgangspunkt du har i dag eller hvilket mål du har for treningen - har vi en personlig trener som vil hjelpe deg å få det til!

Er du på nivå Silver eller høyere får du årlig en rabattkupong på én valgfri PT-pakke. Rabatten legges til automatisk på ditt neste kjøp fra den er tilgjengelig. Sjekk dine fordeler i SATS Rewards i appen. Du må være SATS-medlem for å kunne kjøpe personlig trening hos oss.

Logg inn for å kjøpe PT klipp

DU KAN VELGE MELLOM ULIKE PT-PAKKER

VÅRE PTER HAR ULIKE NIVÅER

Hvilket nivå den personlige treneren har baseres på dens yrkeserfaring og utdannelse. En nyutdannet PT vil ha et lavere nivå enn en PT med lang erfaring og videreutdanning. Prisene bestemmes ut i fra hvilket nivå PTen har, hvor nivå 1 er lavest prisklasse.

Logg inn for å kjøpe PT klipp

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

BOOT CAMP- TREN MED PT I GRUPPE