Yoga for Athletes er en time som har all fokus på styrke, stillinger og bevegelse i yoga. Timen passer veldig godt for deg som er aktiv i en annen idrett eller som ønsker å øke bevegelsesutslaget i styrketrening. Timen hjelper deg til økt styrke, kroppsbevissthet, bedre mobilitet og større fleksibilitet, noe som vil være en fordel også i andre typer trening. Timen er en introduksjon til yoga og du vil bli trygt instruert inn i enkle yogastillinger. Dette er en klasse som passer godt for yoga-nybegynnere og for deg som er aktiv i en annen idrett. For å delta på timen anbefaler vi at du ha med deg egen yogamatte. Vi selger yogamatter på senteret.

I en Yoga for Athletes-klasse starter vi med en oppvarming rygg og core, for så å varme opp skuldre, håndledd og de mindre leddene.  Klassen er bygget opp med 3 sekvenser av øvelser. Sekvensene vil bli gjentatt 2 ganger hver. Det er enkle yogastillinger, samtidig som du kan gå videre og ha progresjon i stillingene når vi gjentar serien andre gangen.  

I den siste delen av timen er det fokus på fleksibilitet og stillingene kan holdes noe lengre. Denne delen gjøres kun en gang. Timen avsluttes med en kort avspenning.

Yoga for Athletes er en time hvor læreren følger rammen for den klassiske yoga. Instruktørene kan komme fra forskjellige retninger innenfor klassisk yoga, slik at du vil oppleve at timene kan være forskjellige med tanke på valg av stillinger.

Denne timen gir deg muligheten til å virkelig gå dypt inn i yogastillinger. Du vil også lære et verktøy mot stress, øke styrke, konsentrasjon og mentalt fokus.

Hvem passer timen for?

Dette er en yogaklasse for deg er ny på yoga og som ønsker en time som har all fokus på styrke, stillinger og bevegelse. Timen passer veldig godt for deg som er aktiv i en annen idrett eller for eksempel ønsker å øke bevegelsesutslaget i styrketrening.

 • Kondisjon
  0/4
 • Styrke
  3/4
 • Fleksibilitet
  4/4
 • Balanse
  2/4
 • Intensitet
  2/4
 • Koreografi
  0/4