Dance Aerobic

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Dance Aerobics er gym og leken dans i en og samme treningsform. Her danser du deg i form sammen med resten av deltakerne.

Lyst å danse deg i form? Da er dette timen for deg! En morsom time med koreografi, hvor du danser deg i form sammen med en glad gjeng. Timen passer godt for deg som vant til trinn og koreografi eller har noe erfaring med dansetimer fra før. Bli med og føl stemningen!

Gjennomføring

Etter en god oppvarming vil vi i hoveddelen sette sammen dansetrinn til en lengre koreografi til fresh og moderne musikk. Vi avslutter timen med en kort nedtrapp og strekk. Dance Aerobic er en fantastisk kondisjonsøkt, men siden man må fokusere på trinnene kommer du ikke til å merke at du blir sliten!

Hvem passer timen for?

Det at man gjennom timen må huske koreografien gjør at vi anbefaler at du har erfaring fra andre trinntimer før du deltar på Dance Aerobic.

Om du har lyst til å danse men er bekymret for avansert koreografi, anbefaler vi deg å prøve Love2Dance eller Zumba der vi ikke setter sammen koreografi, men heller jobber fra sang til sang.

 

Timen holdes I gruppetreningssal
Varighet 30min / 45min / 60min / 75min

Relatert trening

Dance Step

Dance Step ligner på Dance Aerobic, men i denne økten bruker du også en step kasse for å gi kondisjonen en tøffere utfordring. I Dance Step jobber du med koordinasjon og kondisjon med sterk fokus på danse- og bevegelsesglede.

Kompletterende trening

Shape Up

Shape up er styrketimen som gjør deg sterkere og mer bevegelig. Vi trener grunnleggende styrke og fleksibilitetstrening for hele kroppen. Denne timen passer for alle – bli med!

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem