Dance Aerobic

Intensitet

Koreografi

Utholdenhet

Styrke

Fleksibilitet

Balanse

Dance Aerobics er gym og leken dans i en og samme treningsform. Her danser du deg i form sammen med resten av deltakerne.

Liker du både klassisk gym og leken dans? Da er dette en klasse for deg. Dance Aerobic gir både kroppen og hjernen en pause fra hverdagen. I en time er du fullstendig fokusert på neste dansetrinn, en del av en koreografi som instruktøren velger for dagen.

Klassen utfordrer deg med intensiv kondisjonstrening, men musikken driver deg fremover og du belønnes med deilig uttøying etterpå. 

Hvorfor er danse-aerobic så effektiv trening?

Først og fremst fordi det er gøy! Treningsglede er viktig for å holde motivasjonen, og det å ha en treningsøkt du faktisk gleder deg til hver uke er nøkkelen til å holde deg i gang.

Det er også slik at musikken du gjør aerobic til hjelper deg  å holde intensiteten oppe. Når bevegelsene er koblet til rytmene blir du tvunget til å holde tempoet oppe, og djevelen på skulderen din får ikke overtalt deg til å "ta det litt rolig". Du får mer trening per minutt!

Forskning på dans som treningsform har også vist at du trener hjernen samtidig med kroppen. Du må nemlig lære deg litt koreografi, og koble kroppens bevegelser til rytmene i musikken. Det gjør at synapsene i hjernen må lære seg nye mønstre og kontakten mellom hjernen og nervesystemet blir sterkere. Så er du smart - eller ønsker å bli det - så gjør du Dance Aerobics til en del av treningsuka!

Releterende trening

Street Dance

En danseklasse med koreografi inspirert av funk og hiphop. Dans til tøff musikk og koreografi som fornyes hver tredje måned.

Kompletterende trening

Shape Up

Grunnleggende styrke- og mobilitetstrening for hele kroppen. Fokus på funksjon, bevegelseskvalitet og flyt. Vi benytter oss av egen kroppsvekt sammen med utstyr som bant annet stepkasser og vekter for å utfordre deg på flest mulige måter. Du bestemmer selv intensiteten - Shape Up passer derfor for alle!

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem

Nyheter trening