pixel tracking

Gjør din beste investering noensinne!

Sterk kropp, sterk hjerne og verdens beste følelse får du hos SATS! Bli medlem i dag og kom i gang med sunne vaner!

We make people healthier and happier

Velkommen til Nordens ledende treningssenterkjede! Hos oss finner du 250 treningssentre, 120 gruppetreningstimer, 280 Online Training-timer, personlige trenere og inspirerende ansatte. Vi hjelper deg å komme i gang og å nå dine treningsmål.

Mentra + SATS = SANT

Gode nyheter! Vi oppgraderer vårt digitale treningstilbud. Online Training blir erstattet med Mentra Digital fra 1. juli , som betyr at du kan trene sammen med Mentras håndplukkede instruktører fra mobil, laptop eller TV chromecast, enten direktesendte treningsøkter eller opptak.


Nyhet!

HIIT ZONE

Velkommen til Nordens første HIIT Zone på SATS Colosseum!


Få valgfri PT-pakke

til rabattert pris

Gjennom vårt fordelsprogram får du som medlem rabatt på én valgfri PT-pakke. Er du nytt medlem får du en gratis PT-time. Personlig trening er for alle og treningsplanen blir tilpasset deg og dine mål.


Gruppetrening

- vi har noe som passer for alle

Er det venteliste? Meld deg på, du får sannsynligvis plass likevel. Hva med å starte med vår siste lansering Tabata? God trening!


NY PÅ SATS?

Så gøy at du er blitt medlem hos oss! Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig å komme i gang med gode treningsrutiner og har samlet nyttig informasjon til deg på denne siden.

Jeg vil sette sammen mitt medlemskap!

Bli medlem