Informasjon om booking av gruppetreningstimer.

Booking

Ordinær booking.

For deg som har Basic-, eller Flexible medlemskap: Du kan booke deg på gruppetimer 7 dager innen start. Dette betyr at du umiddelbart etter en ferdig trent gruppetime kan booke deg på samme time til samme tid neste uke. Du kan være booket på inntil 6 timer samtidig pr uke, og max. 3 timer på samme dag. Det er mulig å ha totalt 6 aktive bookinger samtidig. 

Dersom du ønsker å kunne booke 14 dager innen start og opp til 14 gruppetimer pr. uke kan du oppgradere til et Premium-medlemskap her:

Utvidet booking - Premium-medlemskap

For deg som har Premium-medlemskap kan du booke gruppetimer hele 14 dager før start. Du kan være booket på opptil 14 gruppetimer samtidig pr uke, og inntil 3 timer på samme dag. Det er mulig å ha totalt 14 aktive bookinger samtidig. 

Utvidet booking - Nordic-medlemskap

For deg med et Nordic-medlemskap, som også inkluderer Røa Bad, kan du booke deg på gruppetimer 10 dager innen start. Du kan være booket på inntil 10 gruppetimer samtidig pr uke, og inntil 3 timer på samme dag. Det er mulig å ha totalt 10 aktive bookinger samtidig. 

Henting av billett

Billett kan hentes ut tidligst to (2) timer og senest 10 minutter før timen starter, og må hentes av medlemmet selv.

Blir den ikke hentet innen dette blir den gitt til de som står på venteliste 10 minutter før timen starter. Billettene deles ut etter ventelisteprinsippet der nr. 1 på ventelisten får første ledige plass. Husk å registrere deg som ankommet på våre bookingstasjoner dersom du står på venteliste og ønsker å delta på en time. 

Venteliste

Hvis timen er fullbooket, kan du gjerne registrere deg på venteliste. Ventelisten oppdateres fortløpende, og så snart noen avbooker rykker du opp på listen. Vi sender deg pushvarsel i SATS-appen dersom du får plass på den aktuelle timen.

Pushvarsel i SATS-appen: Aktiver pushvarsel og få en melding direkte på din telefon når du får plass på en time du har stått på venteliste til. 

Du har full oversikt over din plass på ventelisten via sats.no og SATS-appen. Under  Mine bookinger vises din plass på ventelisten i form av et oransje symbol og et siffer. I appen får du opplyst hvilket nummer du er på ventelisten under timen du er booket på.

Avbooking og bookingrestriksjon

Du kan booke deg av en gruppetreningstime senest to timer før den starter. Hvis du glemmer å avbestille tre timer i løpet av 30 dager, får du ikke forhåndsbooke timer i en periode på 14 dager. Du kan likevel delta på timer ved oppmøte direkte på senteret. Booking skjer da via bookingstasjonen på senter samme dag som timen starter.

Står du på venteliste og rykker opp og får plass, regnes det som manglende avbooking dersom du ikke møter til timen, uansett hvor tett opp mot timestart dette skjer. Det er viktig å sjekke inn på timen som møtt med en gang du kommer på senter, selv om du står på venteliste.

I det ventelisten kjøres er det kun de som har registrert seg som møtt til timen som kan få billett. Står du fortsatt på venteliste i det denne kjøres, men ikke har møtt til timen, vil det ikke regnes som manglende avbooking.

Er du på venteliste og det er mindre enn 2 timer til timen starter, kan du melde deg av timen slik at du kan melde deg på en annen time i samme tidsrom. 

Har du allerede fått plass på timen du er påmeldt må du booke deg av senest 2 timer før timen starter for å unngå bookingrestriksjon. Du kan booke deg av frem til timestart for å gi plassen til andre eller for å kunne booke en annen time i samme tidsrom.

Kontakt ved booking og avbooking

Du kan booke/avbooke timer via vår app, eller på nett. (Last ned iPhone/Android), på sats.no eller i bookingstasjonene på ditt SATS-senter.