Er du klar til å pushe deg med support av våre erfarne treningscoacher? Build`n Burn er et SATS utviklet treningsprodukt. Build'n Burn gir deg all den treningen du behøver på 30 eller 45 minutter.

Våre dyktige trenere deg guider deg gjennom en intens, men enkel økt med styrke- og kondisjonsintervaller for hele kroppen. DJ-mikset musikk og en moderne treningssone med romaskiner, SKILLMILL™-tredemøller og styrketreningsutstyr som TRX og kettlebells, vil du raskt merke at du er på vei mot de resultatene du ønsker - bedre kondisjonen, økt muskelstyrke og maksimal kaloriforbrenning.

Vi tilbyr tre ulike Build`n Burn klasser; Build`n Burn som er den tradisjonelle Build`n Burn klassen som fokuserer både på kondisjon- og styrketrening. Build som er mer styrkefokusert og Build`n Burn Xpress som er vårt 30 minutters alternativ i Build`n Burn familien.

Build`n Burn passer for deg som har noe treningserfaring fra tidligere, men alle er selvsagt velkomne og våre coacher er alltid der for å hjelpe og guide deg.

For å lese mer om våre ulike Build`n Burn klasser eller for å booke en klasse – klikk her:

Om du ikke har gruppetrening inkludert i medlemskapet kan du alltid benytte deg av en kupong i vårt SATS Rewards program. Der har du tilgang til fri test av gruppetimer. Les mer om dine fordeler og finn kuponger i SATS appen.