Her finner du svar på spørsmål du kan ha rundt prisjusteringen

Hvorfor blir jeg prisjustert?

Vi er opptatt av å gi deg som medlem det beste tilbudet innen trening. For å kunne opprettholde og videreutvikle vårt treningstilbud, vil vi fra og med 1. februar justere prisene for medlemmer som har en pris som avviker mye fra dagens listepriser.

Vi leverer et av landets mest varierte treningstilbud som kontinuerlig utvikles både på sentrene og digitalt, og vi har mye vi gleder oss til å vise deg i tiden som kommer!

Fra når vil jeg bli fakturert ny pris? 

Betaler du for ditt medlemskap på forskudd blir prisjusteringen på faktura med forfall 20.01 for februar, mens for deg som betaler for inneværende måned blir det på faktura med forfall 20.02.

Hvis du betaler med AvtaleGiro, vennligst sjekk i nettbanken din at beløpsgrensen er høy nok.

Jeg vil gjøre endringer i mitt medlemskap

Du kan endre ditt medlemskap når som helst via Mine Sider. Nedgraderinger trer i effekt ved utgangen av påfølgende måned, mens oppgraderinger vil tre i kraft umiddelbart.

Hvis du betaler for noen andre sitt medlemskap og ønsker å gjøre endringer på deres tilganger, må du kontakte vår Medlemsservice slik at vi kan hjelpe deg med å endre deres medlemskap.

Jeg har en rabatt jeg ønsker å legge til, hva gjør jeg?

Vi tilbyr student- (opp til 31 år), senior- (fra fylte 67 år), og bedriftsrabatter. Disse rabattene gjelder fra våre ordinære priser, ikke fra prisen du har i dag.

For å legge til student eller seniorrabatt kan du ta kontakt med vår medlemsservice. For bedriftsrabatt, vennligst kontakt bedriften din for bedriftsrabattkoden, og legg til denne under endringen av medlemskapet på Mine sider.

Har du allerede en av disse rabattene på medlemskapet er dette hensyntatt i prisjusteringen.

Jeg har en venn som betaler en lav pris som ikke har fått et varsel om endring? 

Med unntak av de som betaler en lav pris på bakgrunn av en rabatt, vil alle medlemmer som i dag betaler mye under listepris bli prisjustert. (bindingstid, årsaker)

Hva skjer med prisen på tilleggsprodukter?

I denne prisjusteringen er det kun selve medlemskapet som prisjusteres. Dersom du har andre tilganger (f.eks. barnepass, squash, tilgang til Røa bad, m.m.), vil du beholde disse til samme pris som tidligere. Beløpet for dette kommer i tillegg til din nye pris.