Leiekontrakten for SATS Hønefoss utløper den 30.11.2022 og vil dessverre ikke bli fornyet. Det betyr at treningssenteret vil stenges fra og med 1.12.2022. Du er hjertelig velkommen til å trene på senteret helt frem til stenging. Her finner du svar på spørsmål i forbindelse med stengingen.

Hvor lenge vil jeg kunne trene på senteret? Vi holder åpent og håper å se deg på trening helt frem til vi stenger dørene 30.11.22.

Hva skjer med medlemskapet mitt? Alle medlemmer får tilbud om å fortsette å trene på andre SATS-sentre, men dersom man ikke ønsker å trene andre steder enn SATS Hønefoss vil medlemskapet avsluttes 30.11.22. Vi håper at så mange som mulig ønsker å fortsette sin treningsreise hos oss og henviser til konkret informasjon i epost sendt til medlemmer 14. september. Dersom det er ytterligere spørsmål, er det bare å ta kontakt med medlemsservice.

Hva skjer med mine betalinger? Medlemmer som avslutter sitt medlemskap på grunn av stenging vil betale for trening til og med november. Siste faktura for deg med forhåndsbetaling er faktura med forfall 20.10.22.

Hva skjer med mine ubrukte PT-klipp? Dersom du som medlem har ubrukte PT-klipp etter at vi har stengt våre dører, og du ikke ønsker å fortsette treningen din på et annet SATS senter, vil vi selvsagt refundere verdien av dine ubrukte PT-klipp. Vi ber deg ta kontakt med medlemsservice for tilbakebetaling av tilgodehavende beløp.

Hvorfor er det besluttet å legge ned senteret? Det er besluttet å legge ned SATS Hønefoss grunnet dårlige resultater og begrenset potensial. Det ville krevd signifikante investeringer i både bygg og utstyr å gjøre senteret attraktivt nok for våre eksisterende og potensielle nye medlemmer. Vi mener beliggenheten til senteret ikke er god nok, sammenlignet med både hvor mennesker i Hønefoss bor og hvor våre konkurrenter er lokaliser. Vi har lenge sett på muligheten til å flytte senteret til en bedre beliggenhet, men har dessverre ikke funnet en løsning vi anser å ha tilstrekkelig potensiale.

Hva skjer med de ansatte? Vi håper at alle våre ansatte vil være med videre i SATS og fortsette å spre treningsglede på et annet senter.

Hva skjer med lokalene til senteret? Det er ikke kjent for oss hvem fremtidig leietaker vil være eller hva slags virksomhet som vil komme i lokalene.