Du kjenner din hverdag best, derfor lar vi deg velge hva slags medlemskap du ønsker. Det er jo ikke nødvendig å betale for mer enn det du bruker!

FLEKSIBLE MEDLEMSKAP

I SATS har vi fleksibelt medlemskap, slik at du selv kan bestemme hva du ønsker å inkludere - du velger det medlemskapet som passer deg og betaler kun for det du bruker. 

Dette er det du kan legge til i ditt medlemskap:

 • Kun egentrening

 • Gruppetrening inkludert

 • Utvidet gruppetrening med tilgang til spesialtimer  som Build n´BurnPrformance og HiYoga

 • Velg når på dagen du vil trene: dagtid mandag til fredag frem til kl. 15 eller når du vil, hver dag, hele året

 • Med eller uten binding

 • Alle studenter får 20% rabatt

 • Alle seniorer får 20% rabatt

 • Barnepass

NYE MEDLEMMER FØLGES TETT OPP

Vi vet hvor viktig det er med en god start og derfor følger vi opp alle våre nye medlemmer. Her er det du som nytt SATS-medlem får inkludert i ditt medlemskap:

 1. Gratis introduksjonstime med personlig trener

 2. Gratis 8 ukers treningsprogram

 3. Online infomasjonsvideoer med forklaring til hvordan du bruker de mest vanlige treningsapparatene

 4. Inspirasjon og challenges i

   

GRATIS INTRODUKSJON MED PERSONLIG TRENER

Benytt deg av din gratis introduksjonstime med personlig trener og få svar på det du lurer på – pluss mange gode tips om effektiv og riktig trening. Les her hva som skjer på en PT Start-time så er du forberedt og kan få en kickstart på treningen din. Du booker din PT Start-time i appen.

GRUPPETRENING OG ONLINE TRAINING

SATS har Nordens største utvalg av gruppetimer - her finner du garantert noe du liker! Vi har timer med og uten koreografi, styrketimer, yogatimer, kondisjonstimer og timer for skikkelige hardhauser! For deg med en travel hverdag har vi Online training: effektive treningsøkter på rundt 30 minutter som du kan gjennomføre hvor som helst: hjemme, på ferie eller på reise.

APP

Gjennom vår SATS App kan du enkelt booke gruppetimer, booke PT Start-timen din, kjøpe PT-klipp, logge egen trening, legge til venner og få high fives etter gjennomført trening. I tillegg kan du delta i morsomme og inspirerende challenges - og så har duvia appen alltid medlemskortet ditt tilgjengelig: du bruker nemlig også den som inngangskort.

Last ned appen her: Fra App Store  Fra Google Play