Vi har et nytt system synlig på skjermer i våre sykkelsaler. Du som medlem får se sykkeltimens løype, anbefalt pulssone og watt. Dette kan måles opp mot deg personlig via pulsbeltet ditt.

Intelligent Cycling - Få maksimalt utbytte

Er du en av våre mange medlemmer som hyppig deltar på sykkeltimer? Eller har du ikke kommet helt i gang med sykkeltimer enda, men har et ønske om å prøve det ut? Nå kan vi friste med sykkeltimer hvor du får full oversikt over din treningseffekt og ditt nivå. Se hvilken puls og watt du ligger på ut i fra hva som er anbefalt i timen - slik at du vet nøyaktig hvor du skal ligge for å få maksimalt utbytte!

Før timestart:

  1. Last ned Intelligent Cycling appen. (Apple / Android)

  2. Registrer deg som bruker.

  3. Finn frem ditt personlige pulsbelte.

  4. Åpne appen, velg "connect" nederst i menyen og koble til ditt personlige pulsbelte. (Se tips lenger ned på siden)

Ha med deg telefonen

Ønsker du å se din puls og watt, treningslogg og treningsdata må du ha telefonen din med på timen. Du kan så klart velge å ikke ta med deg telefonen din, men da får du ikke informasjonen registrert på telefonen, som kan være lurt for å se og måle egen progresjon.

Tips: Marker ditt personlige belte som favoritt

Marker ditt pulsbelte som favoritt med en stjerne slik at du alltid har oversikt over ditt eget belte. Dette må du kun gjøre første gang du registrerer beltet ditt, deretter vil det være lett tilgjengelig hver gang du bruker appen. 

Intelligent Cycling_1

Produsentene navngir ofte pulsbeltene med en kombinasjon av modellnavn og serienummer, dette gjør at det kan være vanskelig å finne ditt belte dersom det er flere deltagere med samme modell i nærheten. Dersom du ikke har funnet ditt personlige pulsbelte i forkant av timen anbefaler vi at du går ut av salen og kobler på utenfor rommet. 

Under timen:

Slik kobler du deg på til timestart

Så fort instruktøren er på plass og har startet systemet vil en firesifret «Ticket to Ride» kode bli synlig på skjermen. Ved å taste inn koden i Intelligent Cycling appen kan du koble deg på timen. Hvis du er koblet på timen vil du se nøkkeltallene for din innsats på din egen mobil og få en oppsummering som viser hvor nøyaktig du klarte å følge anbefalt intensitet.

Intelligent Cycling_2

Etter timen:

Dette gjør du for å se treningsresultatene

Du vil se din personlige treningsrapport i Intelligent Cycling appen, under "Workout History". Du får da se en treningskalender og en årsrapport.

Intelligent_Cycling_3

Tips: Eksportere treningsøkter til Strava

Du kan sette opp automatisk deling av treningsøktene dine fra Intelligent Cycling til Strava under My Profile og Connections i appen. Øktene sendes automatisk når hver økt avsluttes etter at koblingen er opprettet.