KOBLER DEG MED SUVERENE TRENINGSMULIGHETER. LAST NED!

BLI INSPIRERT

Get inspired

Oppdag nye treninger eller gå rett til en av dine mest bookede økter. Vil du ha en ekstra dytt? Du er velkommen til å bli med på våre utfordringer. Kanskje du er som oss og blir inspirert når du trener med venner? Vi har det dekket med våre sosiale funksjoner! Legg til venner, inviter dem til en gruppetime, eller like og kommenter treningene deres*.

*De sosiale funksjonene er valgfri og kan slås av helt hvis du foretrekker å bruke appen som en personlig inspirator.

SØK, FINN & BOOK TRENING

SATS App - Søk finn & book treninger

Finn, book eller bli med på treninger med SATS-appen. Finn den perfekte gruppetimen for deg, bestill en PT som kan hjelpe deg med å nå dine mål eller velg et treningsprogram for din treningsøkt. Hvis du booker en time og noe endres, vil vi varsle deg om det.

HOLD OVERSIKT

Treninger som utføres på senterne våre blir automatisk lagt til; innsjekking, gruppetimer og PT-økter. Hvis du trener utenfor senterne våre kan du enkelt legge det til som egen trening.

DIGITALT MEDLEMSKORT

SATS App - Din perfekte treninspartner

Vi er stolte av våre sentre, og vi ønsker at du skal få en best mulig opplevelse når du bruker dem. Derfor har vi laget et digitalt medlemskapskort i appen, slik at du aldri trenger å bekymre deg for å glemme det. Når du har sjekket inn, kan du enkelt finne inspirasjon til hva du skal trene.