Om man ikke har trent med personlig trener (PT) før er det lett å bli forvirret av både nivå på PT samt utvalget av ulike PT-pakker. Her gir vi deg en forklaring på både nivå, priser og pakker for å gjøre det litt enklere for deg å velge riktig.

Hvilket nivå skal jeg velge på min personlige trener?

Vi har fem ulike nivå på våre personlige trenere. Det er imidlertid ikke slik at om man aldri har trent med PT før så må man velge nivå 1. Forholdet mellom en personlig trener og deg handler vel så mye om kjemi og dine preferanser.

Nivå 1

En personlig trener på nivå 1 har gjennomført en PT-utdanning som er godkjent av SATS, vi har bransjens strengeste krav til utdanning. I tillegg har PT´en bestått våre egne kvalitetstester. Disse testene gjennomføres for å kunne garantere deg som medlem en så høy kvalitet som mulig.

Nivå 2

I tillegg til godkjent PT-utdanning og godkjent intern kvalitetstest, så har en personlig trener på nivå 2 gjennomført minst 300 PT-timer samt minst én intern videreutdanning i regi av SATS Academy. Dette er et godt valg for deg som vil trene med en PT med litt mer erfaring.

Nivå 3

I tillegg til godkjent PT-utdanning og godkjent intern kvalitetstest, så har en personlig trener på nivå 3 gjennomført minst 2500 PT-timer og minst 10-dagers intern/ekstern videreutdanning, eller en relevant bachelorgrad (idrett, fysioterapi, psykologi/coaching etc.) Dette er et godt valg for deg som verdsetter mange års erfaring og utvidet kompetanse. En personlig trener på nivå 3 besitter en omfattende forståelse for skader eller andre begrensninger i bevegelse som må tas tak i ved planleggingen av din trening.

Nivå 4

I tillegg til godkjent PT-utdanning og godkjent intern kvalitetstest, så har en personlig trener på nivå 4 gjennomført minst 4500 PT-timer og minst 20-dagers intern/ekstern videreutdanning, eller en relevant mastergrad (idrett, fysioterapi, psykologi/coaching etc.). Dette er et godt valg for deg som legger stor vekt på erfaring og høy kompetanse. En personlig trener på nivå 4 har omfattende kunnskaper innen de fleste områder og en stor erfaring med mange ulike PT-kunder som du vil dra nytte av. En PT på nivå 4 klassifiseres som en av de beste i bransjen.

Pris personlig trener

Pris på PT avhenger av hvilket nivå den aktuelle PT´en har samt hvilken PT-pakke du velger. Pris per PT-time blir billigere om du kjøper flere klipp om gangen.  

Her ser du oversikt over priser på de forskjellige PT-pakkene våre

Hvordan velge riktig PT-pakke?

Det er forskjellige PT-pakker å velge mellom, både varighet på timen og også antall klipp. Våre PT-kunder har forskjellige ønsker og behov for treningen sin, men det er allikevel mulig å gi deg en anbefaling basert på vår erfaring.

Varighet på timen:

PT60 er det mest populære produktet blant medlemmene våre. Her rekker du over hele kroppen på 55 minutter, og øktene er lagt opp til å omfatte oppvarming og nedtrapping. Hvis du ikke har forsøkt våre PT-produkter før eller hvis treningssenter er nytt for deg, anbefaler vi å begynne med PT60. Da vil du få all veiledningen du trenger for å kunne trene riktig. Du får også stor læring av øktene, noe som gjør deg tryggere når du skal trene på egenhånd.

PT30 er for deg med presset tidsskjema og ønske om høy intensitet i treningen. PT30 er perfekt hvis du vil ha hjelp til å fokusere på bestemte muskelgrupper/øvelser. Du varmer opp og trapper ned etter trening på egenhånd for å få mest mulig ut av timen med din PT.

pt help 700x394

Antall klipp:

Antall klipp du kjøper kommer helt an på hvilket mål du har med treningen. Som nytt medlem har du en gratis PT-time inkludert. I denne timen vil en av våre dyktige personlig trenere vil snakke med deg om ditt mål for treningen. PT´en vil så gi deg gode råd og tips til hvordan du bør legge opp treningen din for å trene mest mulig effektivt og ikke minst vil PT´en ha fokus på at du skal finne treningsglede. Derfor kommer dere til å snakke mye om hva det er du synes er gøy å trene, og hvordan du finner de aktivitetene du liker.

Mange av våre medlemmer bruker personlig trener fast gjennom hele året, eksempelvis en gang i uken. Andre PT-kunder bruker PT i ulike deler av året, for ny inspirasjon eller for å trene spesifikt mot et mål.

Hvis du aldri har brukt PT før, anbefaler vi minst tre klipp (PT60 eller PT30), slik at du får et ordentlig bilde av hvordan det er å trene med en personlig trener Det er viktig å også huske på at prisen for en PT-time blir billigere jo flere klipp du kjøper, og de fleste av våre medlemmer velger pakker med 10 klipp eller mer.