Hva er vel bedre enn en treningsdate? Husk at du med SATS Rewards kan du ta med venner på SATS 💙 Ta med din valentines date i studio, eller bli med på en av våre mange gruppetimer. Vi garanterer at det blir hett! Love Included

Fordeler med en treningsdate!

Å trene sammen kan være en flott dating-ide av flere grunner:

Det fremmer sunne vaner:

Ved å trene sammen kan du og daten din motivere hverandre til å opprettholde sunne vaner, noe som er viktig for et langvarig forhold.

Det skaper en følelse av lagarbeid:

Å trene sammen skaper en følelse av lagarbeid, som kan hjelpe til å bygge tillit og en fin tilkobling mellom deg og daten din.

Det er gøy:

Det finnes mange forskjellige typer trening, og å finne noe dere begge liker kan være en morsom og samlende opplevelse. Kanskje dere til og med kan prøve noe helt nytt sammen?

Det hjelper til å redusere stress:

Trening er en god måte å redusere stress og angst på, noe som kan være til fordel for både deg og daten din, spesielt hvis dere er i begynnelsen av datingen.

Det kan være en god icebreaker:

Hvis du føler deg nervøs for daten din, kan å trene sammen være en god måte å bryte isen og bli bedre kjent med hverandre.

Totalt sett kan å trene sammen være en flott datingide da det fremmer sunne vaner, skaper en følelse av lagarbeid, er gøy, reduserer stress og er en god icebreaker.