Vi har utstyret og forutsetningene du trenger for enkelt og effektivt å kunne trene styrke og kondisjon på egen hånd.

CARDIO

I vår kondisjonsavdeling finner du et rikt utvalg av forskjellige kondisjonsmaskiner, som f.eks. tredemøller, ellipsemaskiner, ergometersykler, etc. Utstyret er av topp kvalitet, levert av de beste produsentene av kondisjonsmaskiner, og har en brukervennlighet som gjør at du føler deg både trygg og komfortabel når du bruker det.

PT-SONE

I våre PT-soner finner du masse forskjellig alternativt utstyr (TRX, kettlebells, medisinballer, strikker, etc.) som alltid er tilgjengelig for deg som medlem når du ønsker, og du vil ofte erfare at en eller flere av våre PT´er trener sine kunder der. Dersom du er usikker på hvordan du skal bruke utstyret og hvilken treningseffekt det kan gi, er våre PT´er selvfølgelig klare til å hjelpe deg.

FRIVEKTSOMRÅDE

Du vil derfor alltid finne velutstyrte frivektsområder på våre klubber som vi på det sterkeste anbefaler at du prøver. Du får trent hele kroppen på en meget effektiv måte, og treningen oppleves av mange som både utfordrende og motiverende. Får optimal utførelse av teknikk finner du derfor speil i dette området, som gjør det lettere for deg å trene riktig.

STYRKEMASKINER/APPARATER

Vi har en rik maskinpark på alle våre sentre, maskiner som er levert av de beste produsentene på markedet til enhver tid. Du får trent hele kroppen på en effektiv måte og mange opplever at det er både trygt og komfortabelt å trene i maskiner. I tillegg får du isolert bevegelsen, noe som er spesielt gunstig i forbindelse økning av muskelmasse.

STRETCH

På våre klubber finner du flere områder som egner seg godt for gjennomføring av uttøyning og bevegelighetstrening, med underlag som gjør at du har det behagelig når du gjør øvelsene dine.