For deg som er SAGA og Private Banking-kunde

Som SAGA og Private Banking-kunde får du en rekke fordeler fra Nordens største treningskjede SATS. Les mer om dine eksklusive fordeler nedenfor. Gjør gode valg for din egen helse - den beste investeringen du kan gjøre!

9. mars 2023

Slik kommer du i gang:

Som SAGA eller Private Banking-kunde har du tilgang på en personlig rabattkode i DNB kundeportal.

Nytt medlem?

Bli medlem enkelt ved å klikke på "bli medlem"-lenken nedenfor. Pris og medlemskap vil automatisk være valgt for deg, og du trenger kun å velge ditt nærmeste treningssenter. Du vil kunne trene på alle våre SATS-sentre i hele Norden.

Allerede medlem hos sats?

Er du allerede medlem hos SATS? Klikk på lenken "eksisterende medlem" nedenfor, fyll ut skjemaet og vår bedriftsavdeling tar kontakt for å endre ditt medlemskap

Se alle dine medlemsfordeler nedenfor:


2000x907-freetraining-nov

20 % rabatt på Premium-medlemskap i SATS

Få full tilgang til alt du trenger for en sunn livsstil

Få 20 % rabatt av veiledende pris på Premium-medlemskap hos SATS.* Gjelder for både nye og allerede eksisterende medlemmer.

Et Premium-medlemskap gir deg tilgang til følgende:

Full tilgang med SATS Premium - Vårt aller beste medlemskap

SATS Premium er medlemskapet som gjør at du slipper å velge. Her finner du en fullstendig oversikt over alt som inkluderes:

  • Nordisk tilgang til over 270 SATS senter.

  • Tilgang til våre unike lokasjoner og konsept som HiYoga Aker Brygge og Majorstua og SATS Balance City i Stockholm.

  • Full tilgang til over 130 unike gruppetimer og muligheten til booking opptil 14 dager i forkant.

  • Barnepass på miniSATS.

  • 1 måned gratis frys av medlemskap.

  • Squash på utvalgte lokasjoner.

  • Håndkleservice på utvalgte lokasjoner.

  • Prøvetime med personlig trener.

  • 30 minutters konsultasjon med fysioterapeut.


2000x907_Front_page

Gratis prøvetime med Personlig Trener

Våre personlige trenere er de beste innenfor sitt felt.

Vi vet at inspirasjon, en plan, og tips for effektiv trening gjør det enklere å komme i gang. En prøvetime med PT er perfekt om du trenger en kickstart, eller ønsker å ta treningen til neste nivå. Alle våre medlemmer får en gratis prøvetime med Personlig trener ved oppstart. Timen legges automatisk til i SATS-appen og er klar til å benyttes allerede ved opprettelse av nytt medlemskap.

Prøvetime med personlig trener

Som DNB SAGA og Private Banking-kunde gir vi deg en ekstra gratis prøvetime med Personlig Trener. Så snart du har benyttet deg av din første time, kan du enkelt bestille din andre time ved å fylle ut skjemaet nederst på siden.

700x394_Online_training

Strøm en verden av digital trening

Tren fra alle dine favorittenheter med SATS Online.

Strøm en verden av trening på telefonen, nettbrettet, PC-en eller på TV-en via Chromecast og AirPlay. Få hundrevis av treningsøkter, profesjonell veiledning og tilpassede treningsprogrammer – alt på ett sted. Som SATS Premium-medlem har du gratis medlemskap til SATS Online og vårt digitale treningsinnhold.


Spørsmål?

DNB Saga og Private Banking-kunder får sine medlemskap via SATS bedriftsavdeling. Dersom du har noen spørsmål; kontakt SATS Bedriftsalg så hjelper vi deg videre!

* 20 % rabatt av veiledende pris på Premium-medlemskap - gjelder medlemskap med 12 måneders bindingstid. Bindingstiden gjelder kun for nye medlemmer og ny bindingstid vil ikke tilfalle eksisterende medlemmer. Tilbudene som DNB SAGA og Private Banking-kunde kan ikke kombineres med andre rabatter eller andre salgskampanjer fra SATS. ** Prøvetime med personlig trener gjelder 1 klipp (nivå PT Start) Ved bortfall av rabattordningen til DNB SAGA vil man bli satt til listepris på Premium-medlemskap på det gjeldende tidspunkt.