Campaign_Banner_Full_Scale

Fordeler for deg som DNB Saga kunde

Som DNB Saga-kunde får du en rekke fordeler fra Nordens største treningskjede SATS. Les mer om dine eksklusive fordeler nedenfor og aktiver kupongene for å ta i bruk kodene. Gjør gode valg for din egen helse - den beste investeringen du kan gjøre! Se alle tilbudene nedenfor

9. august 2022

33 % RABATT PÅ ALL-INCLUSIVE MEDLEMSKAP I SATS

PT_Boost

Få full tilgang til alt du trenger for en sunn livsstil.

Få 33 % rabatt på All-inclusive medlemskap hos SATS. Gjelder for både nye og allerede eksisterende medlemmer. Spar opptil 6000,- kroner. Et all-inclusive medlemskap gir deg tilgang til alle våre treningssentre i Norden, gruppetrening og online training med Mentra by SATS samt squash og barnepass på miniSATS. I tillegg får du som All-Inclusive medlem tilgang til våre flotte sentre SATS Røa Bad og i tillegg til fri tilgang på våre HiYoga studio på Majorstuen og Aker Brygge.


GRATIS PRØVETIME MED PERSONLIG TRENER

Dette er din mulighet til å sette ord på motivasjonen din for å starte å trene.

Vi vet at inspirasjon, en plan, og tips for effektiv og riktig trening gjør det enklere å komme i gang og fortsette med treningen. En prøvetime med PT er perfekt om du trenger en kickstart, eller ønsker å ta treningen til neste nivå. Vi gir deg som nytt medlem en gratis prøvetime med personlig trener når du melder deg inn. Våre dyktige personlige trenere jobber hver dag med å kartlegge våre medlemmers motivasjon for å trene.

En prøvetime med personlig trener kan være:

  • Treningsøkt hvor du veiledes av PT for riktig utførelse og belastning

  • Gjennomgang av apparater, hvordan de fungerer og hvilke muskelgrupper som trenes

  • Samtale med PT om mål for treningen

  • Råd og tips for effektiv og riktig trening

  • Hjelp til å finne et treningsprogram som passer deg


STRØM EN VERDEN AV HJEMMETRENING MED MENTRA

Tren fra alle dine favorittenheter med et Mentra Digital-medlemskap.

Strøm en verden av trening på telefonen, nettbrettet, PC-en eller på TV-en via Chromecast og AirPlay. Få hundrevis av treningsøkter, profesjonell veiledning og tilpassede treningsprogrammer – alt på ett sted. Som DNB Saga kunde får du følgende avtaletilbud:

  • 1500,- kroner i rabatt på det interaktive treningsspeilet Rflex.

  • 30 dagers kostnadsfri prøveperiode

  • Fri retur

Velger du et all-inclusive medlemskap i SATS får du full tilgang til hele vårt digitale trenings-bibliotek inkludert i prisen.


La deg bli inspirert

Vi har trening som passer for alle. Vi håper å se deg hos oss! Hvis du trenger mer inspirasjon og motivasjon kan du lese artiklene vi har valgt ut for deg her: